Godt og vakkert nyttår til dere :)

Ønsker dere god helse, masse kjærlighet og omsorg. Ta vare på hverandre og vær oppmerksom på at ikke alle har det like bra. Det gjelder å fange øyeblikkene!

Klemmer og håp for fremtiden. Sol 🙂

Meg og Villaperlesukker :)

Jula er over og Anne Brith Davidsen har vært hjemme i Mosjøen, akkurat som meg og feiret jul med familien.

Hyggelig med selskap på flyet 🙂 Nå venter mye planlegging og jobb for oss begge i 2014, noe vi gleder oss til begge to. Har bestilt verdens beste makroner av henne til nyttårsfeiringen, så vi gleder oss.

Hjem til Mosjøen :)

I går satte jeg barnevakt for Maya, som er datteren til min datters samboer. Vi bakte kake sammen, for i dag feiret hun dagen sin med tanter, onkler, søskenbarn og besteforeldre. Det er koselig med unger og vi finner på mye hyggelig sammen. I morgen er det lillejulaften og Lilja og Kristine kommer på besøk! 😉

Da har jeg endelig ankommet Mosjøen for å feire jul, samt være samnen med familie. Lille Isak bor langt borte fra mormor, men når vi er sammen, har vi det topp!

Dette bildet knipset jeg i morges. Vakkert? Vi har vårt eget blåfjell i Mosjøen 🙂

Eyelinertattoo, oppe og nede?

Det finnes noen få som ikke helt vet om de ønsker liner pigmentert under øyet også. Jeg lar de vente med å bestemme seg til de ser resultatet over, like etter behandlingen.

De aller fleste velger ta under øyet også, når de ser hvor perfekt den blir lagt inntil vipperoten.

Husk fargen reduseres med 40-60% innen de ti første dager. Bildet er tatt like etter behandling. Fargen blir mye mere dempet 🙂 To refill gjenstår. Man kan da velge å gå for litt tykkere liner om man ønsker det. Vi velger gjøre det gradvis, da dette er noe som sitter lenge.

Mary Ritcherson kurser for SOL pmu

Alle elsker Mary og det gjør jeg også. Bryn og hårpåtegning er en kunst.

Jeg har en enorm stolthet og respekt for faget og ser jeg noe inspirerende og flott, tar jeg grep om saken. Jeg deler derfor Mary med mine elever og ønsker flette Mary’s teknikk inn i min egen 🙂 Har lenge hatt kontakt med Mary hvor vi utveksler erfaring, og hun får superlativer verden over.

Hvis man tror man er ferdig utlært er man ferdig!

Vi tar også elever inn som ikke har tatt kurs hos oss, men SOL pmu’s elever vil bli prioritert. Vi har allerede fått elev fra England med hos oss i Norge og det sier ikke så lite om hvor annerkjent Mary er!

Kurset med Mary blir i januar 2015 og er allerede halvbooket etter en dag på nett. Ønsker du lære Mary’s stråteknikk, sender du meg en mail på: [email protected]

Det vil også bli satt opp en dag med microneedling, også med Mary som kursholder.

Vi har mye spennende på planen for våre elever i 2014 og kommer på våre snart oppgraderte nye websider 🙂

Tar du grunnkurs hos SOL pmu i 2014, har du mye å se frem til du også. Vi starter skole i nye freshe lokaler på Bislet!!

Vippeextension får liv i vipper :)

Nye vipper med vippeextension gleder ALLE som får det utført. Bambivipper til jul gjør susen og Maylen gjør en fantastisk jobb 🙂

Villaperlesukker fikk nye vipper i dag :)

Anne Brith Davidsen kom innom for vippeextension i dag. Vi er alle tre fra Mosjøen, da svigerdatteren min Kristine som jobber for meg, også er derfra! Koselig med vefsninger på klinikken og i dag gikk tiden fort!

Resultatet ser dere her. Maylen som utfører jobben er superdyktig. Viktig med kvalitet på vipper og utførelse 🙂

Alltid kjekt å se det flotte resultatet 🙂 Anne BrithDavidsen var med i “Hele norges baker” og kom som nr 2. Superflink og et arbeidsjern av dimensjoner. Hun hadde med seg en eske godsaker. Gjett om vi har kost oss 🙂

Makronene oppe til høyre smakte himmelsk og jeg har bestilt 5000 eksemplarer av den til nyttårsaften 🙂

Har du smakt “gulkaken, alias konfektkaken”? Makronene er tuftet på den, men 1000 ganger bedre!! Pascal kan bare gå å legge seg nå 🙂 Anne Brit har vunnet smaken av årets makron!!

Stråteknikk med litt avstand!

Thin brows #permanentmakeup by @solpmu Her manglet brynene hår fra naturens side og jeg har pigmentert hår med litt avstand. Bryn kan selvsagt pigmenteres mye tettere, men da avtar stråeffekten litt! Enda et refill gjenstår og kunden bestemmer selv.

Anniken er superdyktig på tattoo!

Anniken gjør virkelig jobben sin. Hun gjør kundene fornøyde og dette er et eksempel på at bryn betyr/gjør mye for et ansikt!

Hun jobber både i Oslo og Mosjøen.

STOR forandring. Enig?