Søndager er ikke automatisk fridager :)

Søndager utnyttes max og for å få jentene dyktige må vi ta av dager vi knapt tenkte vi skulle bruke tiden på. Stor pågang og jeg er en streng sjef som vil mine ansatte og kunder det beste. Her er Kristine i gang med lepper. Den nye toppmodellen er tatt i bruk og hun elsker den!!

Resultatet. Enda to refill/behandling av leppene gjenstår og følger dere med, får dere se det endelige resultat om to-tre mnd.

Lørdag pigmenterte Kristine bryn på samme modell. Er så fornøyd med jobben jentene gjør og gleder meg over hverdagene på jobb 🙂

Amiea min beste samarbeidspartner!

Jeg har en jobb jeg verdsetter høyt og kollegaer jeg er stolt over i min travle hverdag. Tenk å være så heldig å glede seg hver dag til å gå til jobb?

Setter stor pris på dere lesere og håper dere finner resultater av arbeider dere liker. Jeg opplever daglig at mine kunder har printet ut bilder fra bloggen av fasonger og farger de ønsker pigmentert inn 🙂 det gleder meg.

For tettsittende bryn?

Med makeup kan man trikse og mikse og i det ene øyeblikket kan det være kult. Men med en permanent pigmentering/tatovering er det best å gjøre det så naturlig som mulig. Makeup kan man eksprimentere med og fjerne, men pmu sitter i mange år. Hva sier dere?

Som mamma til 4 tenker jeg alltid på hva jeg selv ville ment om jentene mine kom hjem med feks. brynene pigmentert alt for tett i pannen. Jeg synes det er kult med makeup og det man spontant gjør til tider, da er alt lov. Med pmu/tattoo er det mere komplisert. Makeup kan du legger over pigmenterte bryn uten problemer om ønskelig. Det gjør vel du som har bryn fra før også?

Noen tanker fra en som står for arbeidene sine og som ønsker gjøre kundene fornøyde. Nå er det slik at man ikke i alle sammenhenger kan please alle, men viljen hos oss i SOL pmu er der 🙂

Nå har denne frøkna to refiller igjen og kan selvsagt være med å bestemme om hun vil ha brynene sine mørkere, fyldigere, mere knekk og litt tettere i front, men ikke så tett som hun tegnet de daglig. Må presisere at hun ble superfornøyd i dag. Gleder meg til å se deg igjen 🙂