Sluttresultat leppetattoo :)

I dag stakk denne kunden innom klinikken og jeg fikk tatt bilde av et ferdig resultat av permanent makeup lepper 🙂

Hva synes dere?

Søndager er ikke automatisk fridager :)

Søndager utnyttes max og for å få jentene dyktige må vi ta av dager vi knapt tenkte vi skulle bruke tiden på. Stor pågang og jeg er en streng sjef som vil mine ansatte og kunder det beste. Her er Kristine i gang med lepper. Den nye toppmodellen er tatt i bruk og hun elsker den!!

Resultatet. Enda to refill/behandling av leppene gjenstår og følger dere med, får dere se det endelige resultat om to-tre mnd.

Lørdag pigmenterte Kristine bryn på samme modell. Er så fornøyd med jobben jentene gjør og gleder meg over hverdagene på jobb 🙂

Markert eyeliner med kraftige nåler!

Vi har ikke noe å skjule når det gjelder våre arbeider 🙂 her en eyeliner zoomet kraftig inn. Utført med en nål som heter 3 power.

Fra litt triste til tøffe bryn ????

Ble ny jente dette? Pmu er for de som vil og ikke minst ønsker en enklere hverdag!

Supertilbud på vippeextension :)

Booker du time sammen med din venninne på vippeextension, får dere -25% på nye vipper ?? gjelder ikke refill. Vi har beste kvalitet på vipper og lim og vippene settes på en og en vipp ?? sms: 90988873 og mail: [email protected] Tilbudet gjelder ut uke 43, men selve timen kan settes opp i desember om ønskelig før julebord etc.

Del eller lik innlegget med dine venner 🙂

Mvh Sol pmu

Amiea min beste samarbeidspartner!

Jeg har en jobb jeg verdsetter høyt og kollegaer jeg er stolt over i min travle hverdag. Tenk å være så heldig å glede seg hver dag til å gå til jobb?

Setter stor pris på dere lesere og håper dere finner resultater av arbeider dere liker. Jeg opplever daglig at mine kunder har printet ut bilder fra bloggen av fasonger og farger de ønsker pigmentert inn 🙂 det gleder meg.

For tettsittende bryn?

Med makeup kan man trikse og mikse og i det ene øyeblikket kan det være kult. Men med en permanent pigmentering/tatovering er det best å gjøre det så naturlig som mulig. Makeup kan man eksprimentere med og fjerne, men pmu sitter i mange år. Hva sier dere?

Som mamma til 4 tenker jeg alltid på hva jeg selv ville ment om jentene mine kom hjem med feks. brynene pigmentert alt for tett i pannen. Jeg synes det er kult med makeup og det man spontant gjør til tider, da er alt lov. Med pmu/tattoo er det mere komplisert. Makeup kan du legger over pigmenterte bryn uten problemer om ønskelig. Det gjør vel du som har bryn fra før også?

Noen tanker fra en som står for arbeidene sine og som ønsker gjøre kundene fornøyde. Nå er det slik at man ikke i alle sammenhenger kan please alle, men viljen hos oss i SOL pmu er der 🙂

Nå har denne frøkna to refiller igjen og kan selvsagt være med å bestemme om hun vil ha brynene sine mørkere, fyldigere, mere knekk og litt tettere i front, men ikke så tett som hun tegnet de daglig. Må presisere at hun ble superfornøyd i dag. Gleder meg til å se deg igjen 🙂

Leppetattoo uhyre populært!

Leppepigmenteringer har tatt helt av. Jeg elsker forme og friske opp lepper med fargepigmenter. Dette bildet er tatt like etter behandling og fargen reduseres med 40-60% innen ti dager. Følg med og dere får se det ferdige resultat 🙂

Eyeliner for våkent blikk?

Eyeliner på øvre vippekant åpner øyet og gir det et mere våkent blikk. En eyeliner er med på å forme øyet ved å gi det det lille ekstra.