Gøteborg på planen med tattoo/pmu!

Mona er klinikksjef ved Klinik 34 i Gøteborg. Denne uken har vi vært så heldige å kurse henne, samt en norsk jente som bor i Nederland. Henne kommer jeg til å blogge litt om, da det er spennende å se hvordan man kan etablere seg med pmu i et nytt land.

I dag ønsket Mona seg ny eyeliner. Hun hadde spor etter en gammel liner hun hadde fått lagt for lenge siden, men ville friske den opp. Jeg fikk jobben 😉

Mona, Bettina og meg etter endt kursuke.

Therese og Mona. Therese starter altså opp i Nederland nå. Må si det er tøft gjort og ønsker henne masse lykke til. Hun er kreativ og klarer det garantert!!

Ellers venter jeg Mona over til Norge over nyttår en gang som hospitant i klinikken vår i Oslo. Therese skal vi også finne en uke til. Det er supersmart å jobbe sammen med oss og en uke er gull verdt!!

Ønsker du kurs i Sverige i 2013, blir Gøteborg og Klinik34 basen vår. Mona kan også nås på mail: [email protected]

Gled en som gruer seg til jul!

Vi må ikke glemme å tenke på de som trenger litt ekstra varme og omtanke i tiden som kommer. Vi er flinke med å handle julegaver til familie og venner, men det er andre som kanskje trenger oss enda mere nå.

Vippeextension er hot, noe for julebordsesongen?

Anniken legger vipper så det ryker av extensionen nå 😉 Hun har blitt kjempeflink og vi er svært fornøyde med merket og ikke minst limet som har vunnet mange priser!

Disse vippene fikk et lite refill etter 3 uker og hun hadde så og si nesten ikke mistet noe særlig etter første behandling. Anniken er fersk i faget, men gjør en grundig og nøye jobb. Superstolt av henne. Nå er det ikke lenge til Tina og Lone tar kurs i vipper, så partyvipper til julebord er fullt mulig å få lagt i våre klinikker i Oslo og Mosjøen.

PS! Anniken ber meg skrive at vippene ser enda flottere ut i virkeligheten 😉

Hotelluke betyr “metime”.

Det er kanskje første og siste gang dere får et innblikk i produkthavet vårt, men når det skal sies, står jeg for 80% av innholdet på badehylla på hotellet. Hår og hudpleie er det jeg shopper mest av, faktisk mere enn klær 😉 Litt luxus i hverdagen skal man ha og dette er hva jeg fikk plass til i kofferten over grensen til Sverige ;)))

Elixir hudpleie og Ripar Cover Makeup er et must!! Ripar Cover Makeup kan du lese om HER.

Tattoo/pmu av bryn og lepper!

I dag er jeg skikkelig stolt av elevene mine. På bildet kan du se hvordan modellen tegner bryn fra før, og like etter at klinikksjef Mona ved Klinik34 har pigmentert bryn. Bildet er tatt like etter behandling og vil bli 40-60% lysere innen ti dager. De vil bli som hun vanligvis tegner den fra før i farge.

Leppene pigmenterte elev Therese inn i dag. Modellen fikk en mykere amourbue, samt en farge hun fikk anbefalt. Som ved all pmu, blir også farge på leppene 40-60% mykere og dusere innen ti dager 😉 Jeg gleder meg over bra utført elevarbeide. Elevene tegnet opp fasong og jobbet selvstendig i dag.

Ønsker du kurs i SOL Permanent Makeup i Norge eller Sverige, send en mail til: [email protected] De to første kursene neste år er straks fullbooket!

NB! Bildene over, er tatt like etter behandling og zoomet optmalt inn. På avstand ser det ut som vanlig makeup 🙂

Mona’s arbeide med pmu eyeliner!

Mona eier Klinik 34 og blir SOL pmu`s samarbeidspartner i Sverige nå. Alle som ønsker kurs i Sverige, kan henvende seg til til klinikken eller direkte til oss i Norge.

Mona pigmenterte denne eyelineren i dag og i morgen kommer nok en modell på liner. Bilder kommer 😉

Kurs dag 4 i Sverige ;)

Da er vi straks ved veis ende i Sverige for denne gang. Vi har jobbet med lepper og eyelinere i dag og elevene har kommet langt på vei i sitt nye fag/yrke! Vi har en dag igjen her i Gøteborg og eyelinere står på menyen også da.

Det er forskjell på fottøyet og dere kan gjette hvem som er meg 🙂 Bettina har kost seg med fotooppdrag i klinikken og da kan alt skje 😉

Klinik 34 holder kurs i pmu!

Vi har intensive dager med kursing ved Klinik 34 i Gøteborg. I dag sto lepper og bryn på planen og vi er fornøyde resultatene i dag også. To refill gjenstår og bildet tatt like etter behandling.

Er det ikke fantastisk hva vi kan utføre med noen nåler og litt farge? Med alderen avtar farger og konturer som viskes gradvis vekk. Vi kan gjøre mye og det er opp til deg om du ønsker gjøre noe med det. Alder har sin egen sjarm, men de som ønsker forsterke fargene sine igjen gjør akkurat som de vil. Det som gleder kundene våre, gleder oss. Det er det som gjør arbeidet så hyggelig 😉

Ps! Fargene på bildet over reduseres med 40-60% innen ti dager og blir naturlige og flotte. I tillegg ser dere også at vi har forstørret dem litt. Husk leppene er ikke ferdige enda, da kunden alltid må tilbake for ytterligere to behandlinger. Farge justeres og jevnes ut om det behøves.

Working girls ;)

Kursing på dagtid og nettarbeide på kveldene. Vi trives i Gøteborg og hotellet har supre områder å oppholde seg på 😉

Vi trives i Gøteborg!

Vi har en vakker vei hjem fra jobb og bor i hjertet av Gøteborg. Hotellet ligger 10 min fra Klinik 34 hvor vi holder kurset og håper det blir mange turer hit fremover.

I kveld regner det ute, men tidligere i dag var det iskaldt. Deilig er det da å ta en varm sjokolade på hotellet. Resepsjonsområdet er superkoselig, lunt og varmt. Vi har funnet vårt favoritthotell i Avalon. Anbefales. Har avsluttet kvelden med å se “Taken2” på kino. Lenge siden jeg har sett en så spennende film 😉