Medisinsk cover make-up!
Forrige uke var jeg i Italia for å lære meg medisinsk cover makeup.

Jeg får flere mail i løpet av et år med spørsmål om å tatovere hudfarger over føflekker, fødselsmerker, vitiligo etc. Det er uten tvil stort behov for cover make-up og mener jeg har kommet over det beste produktet på markedet til nå. Det er forskjellige typer hudtilstander man ikke skal utføre permanent makeup på, derfor er cover makeup et kjært tilskudd i mine behandlinger. Jeg kjenner kundene mine og vet hva de ønsker, og oppsøkte derfor en av Italias fremste eksperter på området. Her er vi i full sving med å dekke over fremtredende blodårer på legger.  Bilde av leggen før behandling hvor man tydelig kan se blodårene.Bildet viser resultat av cover makeup. Denne type makeup sitter i 48 timer ved riktig påføring. Man kan til og med bade med den uten at den forsvinner. Jeg er imponert over resultat og ikke minst teknikk. Jeg kommer tilbake med flere innlegg av behandlinger jeg lærte på kurset. Da kan jeg altså tilføye medisinsk cover make-up artist på cvèn og håper mange vil bruke meg etter hvert!

SOL Permanent Makeup tilbyr Cover 

Et bryn med hår, et uten!
En del mennesker mister hår på kroppen. Denne kunden manglet det ene brynet sitt…som var totalt uten hårstrå. I dag kom hun for sitt 1 refill og slik ser resultatet ut etter hårpåtegning med permanent makeup/tatoveriong av bryn.  Det er godt denne teknikken finnes og jeg kaller den guds gave til kvinnen, da enkelte er mere taknemlig over at den eksisterer, som denne kunden min….  😉

SOL Permanent Makeup tatoverer hårstrå

Cola light i Roma!!

Meg på shopping i Roma…det ble litt av hvert i posene mine. Fant en lekker butikk med kjoler og drakter som jeg garantert skal oppsøke igjen 🙂


Coca Cola light er deilig i varmen. Synes boksene var morsomme med denne tegneseriefiguren på. Nemi av Lise Myhre hadde passet perfekt på en colaboks i Norge…bare et lite hint 🙂

Vakkert sommertilbud fra Ellipse Klinikken!
I sommer kjører Ellipse Klinikken en kampanje på Restylane Vital

 *Et forfriskende sommertilbud til huden.

*-20% på Restylane Vital for ansikt, hals og bryst.

*Gir fukt og spenst og herlig vitalitet. 

Hvis det er bare én ting du skal gi huden i sommer (utenom høy solfaktor ) – Restylane Vital.

Jeg elsker behandlingene Ellipse Klinikkens erfarne sykepleiere utfører! Går god for hver eneste av dem.

 Ha en fantastisk sommer folkens, men ta vare på huden!!

Bryn er mitt spesialfelt og jeg elsker det!!
Denne kunden kom for sitt første refill av bryn i dag. Disse brynene sitter meget godt etter første behandling i mai som dere ser.

Resultat etter første refill av bryn pigmentering i dag. Hun ønsket dem litt fyldigere…og det fikk hun 🙂 I tillegg nappet vi dem litt.Bryn like etter behandling med pmu i dag. Samme farge som sist…mulig jeg tar en annen ved siste refill etter sommeren! Det ser bra ut i dag, men farger kan forandre seg og jeg ønsker gi dem det lille ekstra!

Bryn er det jeg utfører mest av og jeg elsker hver eneste behandling. Kunder er en fryd å jobbe med, da bryn gir ansikter sitt personlige preg.

SOL Permanent Makeup trikser med øyenbryn

Det Nye`s Stine fikk nye bryn.
For en tid tilbake fikk jeg besøk av Det Nye`s makeup-artist Stine Skivik. Hun ønsket permanent makeup av brynene sine. Dette er hvordan brynet ser ut fra naturens side.

Stine etter sin første behandling av permanent makeup.Bryn naturlig, før behandling.


Bryn slik hun la makeup på dem daglig.Bryn like etter behandling med permanent makeup. Vi bestemte oss for å løfte dem litt i forkant. Ved første pigmentering er jeg alltid litt forsiktig for å se hvordan kundene ønsker det, da det er en enkel sak å gjøre korreksjoner.. Stine skal til ytterligere to refill og kan få dem så fyldige som hun ønsker.

 


Stine kikker på resultatet av før/etterbilder, noe som er spennende å se. Nesten som man glemmer hvordan utgangspunktet var bare under behandlingen.

Neste innlegg får dere se resultatet etter siste refill.

Lekre bryn, trinn for trinn!!Denne unge damen kom for sitt første refill på bryn. Dette er hva som satt igjen etter første behandling….hun tar veldig godt farge 🙂

Resultat etter første refill. Vi lagde dem litt fyldigere, noe som alltid er pent. Leter dere rundt i blogginnleggene mine, kan dere se hvor stor høydeforskjell det var på brynene fra naturens side…dette har vi korrigert og man kan ikke lengre se det. Permanent makeup er perfekt også for å korrigere og rette opp skjevheter på bryn! Love the work 😉


Fargen reduseres ytterligere med 40-60% innen de ti første dager!

SOL Permanent Makeup korrigerer brynNye bryn…sjekk forandringen :-)
Bryn før behandling med permanent makeup!

Slik tegnet hun dem opp daglig!
Resultat permanent makeup av bryn. Bildet tatt like etter pigmentering. Jeg har løftet brynene i front, samt gitt dem en liten knekk på midten for å gi dem en mere elegant fasong.

SOL Permanent Makeup designer bryn


Vakker eyeliner. Må sees :-)
Kunden kom for sitt andre og siste refill i dag på permanent makeup av eyeliner. Slik ser resultatet ut etter 2 behandlinger. Hun ønsket seg en diskre liner og ved siste refill i dag ble vi enige om kun å fylle på øvre vippekant.

Resultat av refill øvre vippekant i dag med permanent makeup. Jeg brukte en kraftigere nål, noe som gir det lille ekstra.Refill av permanent makeup kun øvre vippekant. Ønsker du time i år, er det lurt å bestille time nå før vi tar ferie. Har allerede noen mnd ventetid.

SOL Permanent Makeup legger perfekte eyelinere