Vi gir vekk pmu av bryn :)

Do you want some beautiful brows for the summer?

Ps! Den flotte modellen har interiørbutikken “Interiørmani” på nett.

Hvem vil vinne pmu/permanent-makeup av bryn til sommeren?

1. Lik bildet

2. Post til profilen din

Vinneren blir kontaktet 1 mai 🙂

Følg meg gjerne på instagram under: solhegge

Tips til deg som tatoverer/pigmenterer!

Sjekk så flink Ronja har blitt siden hun startet hos meg i august. Det lønner seg for alle som jobber med PMU å ta en hospitantuke hos oss enten ved @solpmumosjoen #mosjøen eller @solpmu #oslo

Du lærer MYE på kort tid og kan vise til enda flere kunder ved din klinikk. Husk vi er der for DEG

Mail Andreas på: [email protected] for info. om priser, kurs, ledige uker på hospitering osv. STOR pågang allerede, så lønner seg ikke å vente.

Lik og del innlegget om du vil tipse noen om et fantastisk yrke, eller våre behandlinger.

#solpmu #solpmuelever #permanentmakeup #norge #pmu

Vinne en vippetang fra ripar makeup?

Hva tror dere vi har satt som aldersgrense for å melde seg på kurs hos oss for å lære permanent makeup?

Lik, del og skriv svaret under. Her er jeg med kursets yngste elev. Du kan vinne en vippetang fra Ripar cover makeup.

Ha en strålende helg 🙂

Ønsker modeller på kurs :)

Dagen i dag har vært spennende for elever og modeller. Bryn står høyt i kurs og etterspørselen er stor fra både kunder og modeller ved SOL PMU.

Vi trener på pinlig nøyaktighet selv på grunnkurs, hvor elevene skal lære vinkel på penn, føring på strå/linjer og finne rette trykk på selve pigmenteringen. Mye å fokusere på i tillegg til selve designet på bryn, som skal se delikat og riktig ut. Øvelse gjør mester og i dette faget er repetisjoner en dyd.

Viktig med bilder for å vise kunder og ikke minst la modellen se før/etter resultat.

Om vi koser oss på kurs? Bildene taler for seg 🙂

To av våre fantastiske og fornøyde modeller i dag. Gleder oss til å se dere igjen i april ved neste kurs.

Ønsker du være modell for oss? Trykk liker og del. Vi gleder oss over stor respons og kommer med flere gode nyheter til dere etter hvert.

Close up fra modell på bryn i dag. Pent ikke sant?

Vi er avhengige av at modeller stiller opp for oss og vi passer på at jobben blir så bra utført som mulig. Vi “lærere” avslutter pigmenteringen om nødvendig og tar “finpussen”.

Modeller bør sette av min 3 timer da elevene ikke må stresse for å bli ferdige. God tid gir fine resultater.

Vi føler oss superheldige når det gjelder dere modeller. Dere gir våre elever en ro i arbeidet og ikke minst er dere tålmodige. Stor takk 🙂

Resultat av modeller på bryn i pmu/tattoo.

Vi har superflotte elever på grunnkurs i pmu/permanentmakeup denne uken. Vi har det gøy og lærerikt sammen, akkurat slik det skal være 🙂

Jentene har brukt tiden godt og fått en super start på uka. Opptegning er vi nøye med og resultater kommer av nøyaktighet og forståelse av faget.

Resultat av bryn første dag. Når det gjelder elever av maskinen “facil” eller “linelle two”, har det nylig ankommet 1.micro nål. Tynnere strå/streker gjør maskinen enda bedre.

Nok en flott modell på bryn og husk fargen reduseres med 40-60% innen de ti første dager.

Vi er veldig fornøyde over å ha fått en elev fra Danmark på kurs. Vi kommer til å følge Pernille fra Fløeng i Hedehusene opp, slik at kunder i Danmark får se hva amiea/SOL PMU kommer på markedet i vår gode naboland med.

I morgen kommer ankommer 8 nye modeller vårt kurslokale på Bislet og jentene gleder seg 🙂

Trykk liker og del om DU kunne tenke deg å være modell på våre kurser.

Ønsker du lære et spennende fag som pmu/permanentmakeup? Mail Andreas på: [email protected] for priser og info. Kun få ledige plasser igjen i år.

Ønsker du lære et spennende fag?

Søndager er flotte dager å planlegge på. Tirsdag starter vi opp grunnkurs i pmu/permanentmakeup igjen og vi gleder oss STORT over vår fantastiske leverandør i Tyskland. Amiea gir oss mulighet til å levere det aller beste bransjen har å by på til elever og kunder.

Ønsker du kurs i år, kan du maile Andreas for priser og info. på: [email protected]

Korrigering av naturlige lepper?

Denne damen oppsøkte meg i utgangspunktet for å få pigmentert inn en lipliner. Dette er hva resultatet ble etter to behandlinger.

De fleste av oss er ikke symetriske i ansiktet fra naturens side. Når jeg pigmenterer bryn og lepper, prøver jeg som regel å korrigere litt. Skjevheter blir forsterket når de blir tilført mere farge, da alt blir mere synlig.

 

Dere ser av bildet over hvordan jeg gradvis har rettet opp leppene. Jeg elsker jobben min og ikke minst når jeg kan glede noen med resultater som dette.

Når det gjelder pigmentering av lepper, vet jeg at det er en behandling som bare øker i omfang. Etterspørselen har blitt større og jeg har stor pågang på mine kurser fra både inn og utland.

 

Ønsker du kurs i mine leppeteknikker, kan du maile Andreas som sitter med all planlegging av kurser på: [email protected]

 

Det går an å leie meg for kurs alene, men det blir noe dyrere. “Hands on” kurser har blitt superpopulært og du lærer max av meg som eneste elev.

Tattoo/pmu av lepper. MÅ sees.

Pmu av lepper er utrolig vakkert og disse fikk sitt siste påfyll.

Vi anbefaler et refill i året for å holde fargen vedlike. Selv om fargen sitter fra 3-5 år, taper den seg over tid og blir blassere i pugmentene, selv om den ikke forsvinner.

Siden pågangen på behandlinger ved våre klinikker er stor, setter vi alltid våre kunder opp på refill innen 9-12 mnd. for å kunne følge opp.

Leppebehandlinger er superpopulært og jeg kurser opp elever som ønsker bli dyktige på denne behandlingen.

Ønsker DU kurs i lepper, mail Andreas på: [email protected]

Lik og del innlegget og jeg trekker ut to heldige vinnere av den supereffektive leppebalmen LIP SMART, som fukter/pleier tørre lepper på rekordtid og kan virke leppeforstørrende.

Kan også fås kjøpt i vår webshop: www.solpmu.com (link under header solpmushop).