Nøyaktig 1 år siden sist :-)

Det er nøyaktig et år siden sist denne kunden var hos meg for å få pigmentert nye bryn. Slik ser altså resultatet ut etter et år med sol og normal slitasje av pigmenteringen. Hun har beholdt fargen bra og de ser enda fine ut i fargen, men manglet allikevel litt pigmenter om man gransker dem nøye. Det var altså på tide med en oppfriskning av dem 🙂

Resultat etter refill i dag. I tillegg fikk hun dem en tanke fyldigere, noe alle ønsker når de kommer tilbake. Det er også noe som gleder meg 🙂 ….elsker nemlig fyldige bryn selv, men som sagt bestemmer kundene mine “akkurat det” selv 🙂 Best å begynne forsiktig og jeg skjønner dere godt!!

Isak er skatten min :-)

Se så stor Isak har blitt. Denne vakre lille gutten er jeg mormor til og nå har han vært på sydenferie 🙂 Jeg savner han hver eneste dag og håper på besøk i nærmeste fremtid. Tiden går så altfor fort og jeg merker jeg går glipp av mye ved å bo her jeg bor. Slik er livets gang, men da teller desto mere den tiden man har sammen 🙂

Deilig med permanente bryn :-)

Å tegne bryn hver dag og ikke minst få dem helt like er ikke enkelt. Bryn betyr mye, og vi vil helst at de skal sitte der hele dagen.

Bryn like etter pigmentering/tatovering med permanent makeup! Nå er de i samme høyde og samme stil. Denne kunden ønsker dem smale….men kanskje fyldigere neste gang? Nå er det slik at bryn er veldig personlig og mine kunder får bestemme selv 🙂 Det er tross alt kundene som skal leve med brynene i hverdagen og skal trives med dem!!

Bryn før behandling med permanent makeup.

Bryn etter behandling med permanent makeup!! Jeg blir lykkelig hver gang jeg kan glede noe med arbeidene mine….noe jeg ble i dag!! 😉

PS! Er for øvrig en som er lett å glede uansett hva det skulle være.

Mammaen til Samuel fikk refill av bryn i dag!!

Tina har pigmenterte bryn fra før og fikk i dag refill av Bettina. Brynene ble fyldigere, noe som er enda penere på Tina ….hun hadde også med seg lille Samuel Wilborn som ville hilse på meg!

Litt “pupper” tåler dere vel å se her inne? 🙂 Samuel måtte slukke tørsten underveis. Det vakreste jeg ser er en ammende mamma. Har jo hatt 4 små selv og blir like rørt hver gang jeg ser en liten tass. I tillegg må jeg nevne at jeg skal være “gu`mor” til lille Samuel. Blir koselig å være barnevakt når den tid kommer 🙂 Vet hva vi skal finne på etter hvert da.

Møbelsnekker er tingen!!

Har stor glede av nye bekjentskap og Tyfun er et funn. I går var han og kikket på den nye klinikken min som straks står ferdig. Tyfun er møbelsnekker av yrke, men driver også bla. Tea Lounge på Grunerløkka og har designet og snekret inventaret der, samt de andre stedene dere finner på websiden. I helgen skal jeg ta med familien og ta en kikk på det han har laget….spennende. Han er full av ideèr , så nå er jeg spent på hva han har tegnet til meg 🙂 Først skal ha på ferie med familien sin, men når er han er tilbake blir det fullt fres i Professor Dahlsgt! 🙂

Lepper med feiltattoo før/etter!!

Denne damen kom for å få permanent makeup på leppene sine. Jeg skjønner hvorfor. Hun hadde kontaktet laserekspert for å få fjernet den gamle tatoveringen som dere ser utover leppekanten, men fikk avslag!

Lepper etter første behandling med pmu og oppretting av feil.

Har tatt alle knep i bruk for å gjøre dem så naturlige som mulig. Som dere vet reduseres fargen med 40-60% og fargen jeg har brukt, tar også en del av misfargingen som var.

Fornøyd kunde etter første behandling i dag. Leppene blir penere og penere for hvert besøk hos meg og hun skal til ytterligere to behandlinger!!

SOL Permanent Makeup retter opp feiltattoo i ansikt

Lepper er lekkert!!

Denne kunden kom for sitt første refill av lepper i dag. Slik så resultatet ut etter en behandling. Som dere ser ser det veldig naturlig ut…….

….selv om fargen ser sterk ut som her like etter første refill 🙂

Nå skjønner dere hvor mye frage som går vekk. Lepper skal se naturlig flotte utt etter pigmentering. Bare jevnere i konturen og friskere i fargen 🙂

Gleder meg til å se deg igjen for siste refill om 6 uker!!

Min tidligere elev fikk bryn i kveld!!

I kveld kom min tidligere elev til Smestad for å få bryn. Jeg satte Bettina på saken, da jeg har lang ventetidselv oh ikke kan ta nye kunder før neste år!

Bettina har nå jobbet under meg siden mars og har jobbet hardt for resultatene sine 🙂 Nå er det ikke lenge til jeg skal ha kurs i hårstråteknikk og i oktober har jeg mange elever som gleder seg til å lære mere! Har så stor pågang at jeg har utvidet videregående kurs med enda to dager , slik at alle som ønsker lære seg dette får sjansen!

Er du linergist og ønsker kurs hos meg i hårpåtegning av bryn kan du sende meg en mail på: [email protected]  Det blir siste kurs i år!!

PS! Camilla skal selv ta videregående kurs hos meg i oktober. Gjett om jeg gleder meg til å lære henne noe nytt. For å holde et høyt nivå og levere topp kvalitet, MÅ man oppgradere seg og lære nye teknikker, det sier seg selv. Bettina og Camilla tok begge grunnkurset sammen hos meg…alltid hyggelig å møtes igjen.

Sjekk brynløftet :-)

Bryn før pigmentering, slik kunden tegner brynene daglig. Jeg ønsket gi dem et lite løft på en naturlig måte.

Bryn like etter behandling med permanent makeup! Brynene har fått et lite løft som dere ser!

Bryn før behandling med permanent makeup/tattoo!!

 Bryn like etter behandling med permanent makeup!

Bryn før behandling med permanent makeup/tattoo!

Bryn like etter behandling med permanent makeup!

Å stå opp om morgenen uten å tenke på bryn er for mange luksus og tidsbesparende 🙂 Gleder meg til å se deg igjen!!

 

Ripar covermakeup overgår din beste foundation!!

Jeg har blogget om Ripar Covermakep før og har også en stor konkurranse på gang hvor du kan vinne produkter i serien, samt en makeupdag i den nye klinikken min som åpner 1 oktober.

Alt du trenger gjøre er å:

1. Poste RIPAR linken til websiden til Ripar på facebook profilen din!

2. Har du ikke facebook, poster du dette innlegget til bloggen din, samt sender meg kopi av linken din til meg!

Send kopi av link til [email protected]  Lykke til 🙂