Gamle feil rettes opp, bryn blir som nye!!

En litt misfornøyd kunde kom for å få rettet opp to ulike bryn som hadde permanent makeup fra før! Fargen var askegrå…lite pent, dessuten var det lagt farge inn kun halve brynet!

Her har jeg rettet opp og lagt inn en farge som heter “Cashmere” for å varme opp den grå fargen som lå der fra før.

Her er vi nesten i havn med korrigeringer og ny farge! Hun skal tilbake for ytterligere 2 refill og jeg gleder meg sånn til å se henne igjen. Det er utfordrende og rette opp “feil” men også veldig givende! Lykkelige kunder er det beste jeg vet 🙂

Hva betyr skjønnhet for deg?

Dagens lille oppfordring har ikke noe med skjønnhetsbransjen å gjøre. Vakre ting ser man overalt, i naturen, i farger, et smil, små barn, en bevegelse, sola som skinner, vakre ord og handlinger. Ikke minst har det med “en selv å gjøre”! Har man det bra med seg selv, smiler livet og man utstråler en trygghet som virker innbydende på andre mennesker!

Jeg pleier å si: Man kommer langt med et SMIL 🙂 det enkleste uttrykk i verden og det er helt GRATIS!!

Dagen i dag: Spennende film, shopping, venner og cafebesøk!!

Fotograf Marie Lindeman Johansen var den som tok nesten alle bildene til bloggen min i dag under pressevisningen av Nokasranet. Vi ble enige om at fotoapparatet mitt er i ferd med å bli skiftet ut da kvaliteten på bildene er noe varierende. Noen som har et bra kamera å anbefale? Må ta gode nærbilder, være enkelt å betjene og lite!!

Etter filmen tok vi en tur på byen for å shoppe (her på Arkaden) og ikke minst unne oss et cafebesøk for å diskutere Nokasfilmen.

Vi er i det glade hjørnet og deler en gulrotkake som Marie fikk mesteparten av etter sterkt ønske fra meg  ….noe dere skjønner av bildet under (men visste ikke da at det ventet et cafebesøk nr 2 på meg):

Da ble det nok et cafebesøk på United Bakers etter at jeg hadde vært på jobb en liten tur. Her nyter Tone en Jordbærterte som ikke bare så himmelsk ut, men visstnok smaker likeså!!

Hva jeg unnet meg ser dere til høyre. Ikke noe dårlig valg, da bakevarene på United Bakers er deilige. Dagen i dag har vært utrolig hyggelig og håper jeg får anledning til flere slike spontane “stunts” med gode venner!

Anbefaler Nokasfilmen!

Å våkne opp for å se film på kino kl 09.00 om morgenen er ikke hverdagskost, spesielt ikke når den skal sees sammen med pressen. Tok med meg fotograf Marie L. Johansen for å se den meget omdiskuterte filmen om Nokasranet! Her står vi forventningsfulle utenfor Filmens Hus i Dronningensgt. 16.

Morten Håland (spiller tvillingbroren til Erik Håland, som var førstemann på åstedet), meg og Geir Høyseth som spiller Erling Havnå i filmen. Erik Håland gjorde en imponerende innsats under ranet og jeg skjønner godt at broren er stolt over han. Samtidig tenker man på hva som hadde skjedd om det første skuddet ikke hadde blitt løsnet?

 Jeg er stolt over det broren min gjorde under selve ranet, og jeg ønsket å spille den rollen, sier Morten Håland

PS! Erling Havnå trodde glassruta i Nokasbygget var som en sprø kjeks, altså en enkel jobb! Jeg opplevde noe annet! Kom dere på kino og se  filmen.

Hele gjengen, de gode og de onde samt produsent og ressigør!

Jeg møtte en av ranerne Ridvan Halimi (beklager at jeg ikke husket det egentlige navnet ditt) på “toalettet” og fikk en god samtale!! Det å få være en del av Nokasranet som skuespiller var interessant da man fikk oppleve hva som egentlig skjedde på nært hold. Være på stedet og føle på det som skjedde var sterkt, men også spennende. Mye venting i kulissene er vel noe alle skuespillere må gjennom, noe også disse gutta i filmen måtte. Vente på tur måtte vi også i dag…se bare på den lille tassen i bakgrunnen. Han fikk plassen før oss 🙂

 

Me and the Bad Guy`s!! De var for øvrig veldig hyggelige og fortjener hver en god omtale de måtte få i etterkant av filmen nå!! Har allerede googlet litt på nettet og sier meg totalt UENIG i denne omtalen av NRK Rogalands anmelder!  At de har brukt totalt ukjente skuespillere i filmen fikk iallefall meg til å føle dette mere virkelighetsnært. Jeg synes det er befriende å ikke se kjente fjes på lærretet  og synes ressigøren har gjort et mesterstykke!! Jeg følte jeg satt midt i skuddramaet selv, ble svett i hendene av alle sterke inntrykk. Utrolig nok ble ikke flere ble drept i skytedramaet. Vi er ikke vant til slike episoder i lille Norge og fikk meg en tankevekker da jeg så forbipasserende spasere temmelig rolig forbi ranerne i full utrustning uten å reagere! For meg ble dette ingen actionfilm, mere en alvorspreget hendelse som rystet hele Norge. Tårene var ikke langt unna.

Denne omtalen av filmen er jeg derimot enig i! Birger Vestmo beskriver Nokasfilmen som jeg opplevde den selvFilmen holder seg godt innenfor rammen av anstendighet i relasjon til den drepte politimannen Arne Sigve Klunglands etterlatte og avsluttes på en verdig måte. Anbefaler filmen på det varmeste!!

Dette felte Nokasranerne! Klikk på linken.

Poster du dette innlegget til facebookprofilen din eller bloggen din, kan du vinne to kinobilletter til Nokasfilmen! Send meg en mail med link til innlegget du har postet så er du med i trekningen 🙂 Lykke til!! Send link på mail til: [email protected]

Nokasranet

I morgen er jeg invitert på pressevisning av den omstridte Nokas filmen! Jeg har lest en del om Nokasranet og forberedt meg godt. Uttalelser fra ranere, pressse og ikke minst produsent har gjort meg ekstra nysgjerrig på hvordan resultatet av filmen har blitt! Jeg gleder meg stort til i morgen. Skal komme tilbake med et innlegg om hva jeg synes om filmen.

Ha en riktig god natt folkens. Har hatt lange dager i Tønsberg ved Ellipse Klinikken, så bør være litt uthvilt i morgen for film og ikke minst jobb!! Man kan trygt si det blir en annen vinkling på morgendagen og jeg liker overraskelser!

 

Resultat av eyelinertattoo :-)

Slik ser en pigmentert eyeliner ut etter to behandlinger hos meg! Lekkert? I dag kom hun for sitt andre og siste refill. Resultatet får kanskje se siden, men forestill dere disse tynne flotte linjene kun “litt” mere forsterket. Det er ikke bare klientene mine som skal bli fornøyde etter behandlinger hos meg….det er like viktig at jeg føler jeg gjør en GOD jobb!! Elsker jobben min og det håper jeg gjenspeiler seg i resultatene 🙂

Bryn gir ansiktet karakter, bare se!

Denne flotte unge jenta ønsket et lite brynløft.

Jeg liker å følge de naturlige hårene, men justere litt slik at hun får det lille ekstra 🙂 Ny jente?

Bildet er tatt like etter behandling og området rundt litt rødt, noe som imidlertid går raskt over etter kort tid. Fargen er “Fawn Brown” og reduseres i fargen med 40-60% innen de ti første dager.

Pris for permanent makeup bryn: Kr 4800,- og inkl. to gratis refill i prisen.

Jeg ønsker meg ELBIL i Oslo!

Fordeler med å ha elbil:

  • Elbiler betaler kun 390 kr i årsavgift
  • Elbiler kan kjøre i kollektivfeltet
  • Elbiler har en rekke reserverte parkeringsplasser med mulighet for lading
  • Elbiler har fritak for parkeringsavgift på offentlig regulerte plasser
  • Elbiler er fritatt for å betale bompenger
  • Elbiler har gratis billett på ferger på riksvei
  • Satsen for tjenestereiser med elbil benyttes en sats på kr 4,0 (mot 3,5 for bensin / diesel bil)
  • Man benytter kun 50 % av beregningsgrunnlaget for firmabilbeskatning for elbiler.

 
Dette skulle vel være grunn nok til at flere skulle hatt elbil i større byer? Jeg ønsker meg STERKT en slik bil 🙂

Tøffe vesker…!

Jentene på jobb har kjøpt tøffe vesker på nettet fra WUBAGS! Ble nesten fristet selv.

Det er fabrikken som produserer D&G som lager disse og de er i ekte skinn!! Likte begge to 🙂