Sjokoladekaker er deilig :-)

Jeg har en utsatt hjemvei etter endt arbeidsdag! United Bakers på Majorstua blir ofte første stopp der disken bare bugner av kaker og andre deilige fristelser! I går gikk denne kaken ned på høykant til kaffen. Jeg kjøpte to men som dere skjønner var den temmelig mektig. Denne ene kaken er nok til to kakemomser … sier ikke mere!! 🙂
Det deilige landbrødet anbefales også!

Kamuflasje av kroppstattoo!!

Av og til gjør jeg litt småjobber for morroskyld som dette. Ine hadde tatt en tattoo på håndleddet som hun angret på. En annen tatovør har forsøkt kamuflere den med hvitt 2 ganger, men fargen har ikke festet seg over! I dag prøver vi med hudfarge i det nye amieasystemet mitt! Ikke sikkert dette heller sitter, men spennende å se…..

Her pigmenterer jeg inn i de sorte strekene først… om fester fargen seg, skal dere få se resultatet senere! Jeg er ingen kroppskunstner innen tatovering, selv om jeg har laget utallige kinesiske tegn, delfiner og små søtsaker (men det er lenge siden)….så hun har en proffesjonell tatovør som skal få den gleden…eller æren 🙂 Kroppskunst er en egen greie som det står stor respekt av!!

Sol Pmu

Siste dag på kurs!! Koselig :-)

I dag har Christine og Ine pigmentert inn bryn og eyeliner noe de klarte kjempefint! Nå er det bare å få rikelig med praksis! Ine tegner nye bryn på Christine. Spennende å se hva bryn gjør med et ansikt. Begge jentene har bestilt seg time hos meg i november. Nye bryn til jul er ikke å forakte 🙂

Her står de utenfor Ellipse Klinikken med de nye amiea maskinene sine! Topp utstyr som nåler og farger for å få et perfekt resultat! Jeg elsker holde kurs og ikke minst treffe så mange hyggelige mennesker i løpet av kursdagene!

En stor takk til modeller som stiller opp for elevene mine. Håper dere har fått like mye igjen for dette disse to jentene har!!  🙂

PS! Ine er fra Askim og har mobil: 91774753 og Christine som er fra Sarpsborg har mobil: 97652484. Ønsker dere litt rimeligere permanent makeup er det bare å ta kontakt med dem…kun de første får til redusert pris!

Mvh Sol Pmu

NÅR på tide med rynkekrem?

Googlet litt på nettet og kom over denne flotte informative artikkelen (Dagbladet) om hudens behov. Trenger man begynne med hudkrem tidlig i tenårene? Jeg er selv utdannet hudterapeut, men jobber bare med Permanent Makeup og har gjort det de siste 10 årene ved ulike hudpleieklinikker.  Følger interessert med på hva markedet har å tilby og ikke minst hvordan utviklingen har gått! Produktkunnskap er viktig for å kunne gi deg råd og veiledning om hva du trenger. Det får du hos proffesjonelle hudterapeuter og ikke minst sykepleiere som har kommet sterkt inn på markedet i medisinske hudbehandlinger! Det er viktig å ikke begynne for tidlig med kremer om man ikke direkte har et hudproblem. Les den interessante artikkelen HER og få nyttig info!

Mvh Sol Pmu

Nye tatoverte bryn!!

Nye flotte tatoverte bryn med fargen "Pebble"… Ekte smil på en  lykkelig modell!! Elen Christine Sørby Johansen utførte arbeidet. Dette er resultatet etter 1 refill.

Mvh Sol Pmu

Litt mere farge på tilværelsen :-)

Ung modell som ønsket mere leppefarge og jevnere kontur.

Naturlige lepper før pigmentering!

Her pigmenterer Ine Cathrine Vikeby med å pigmentere inn lipliner, før hun legger fargen "Antique Rose" inn i hele leppen med full leppefarge!

Lekker farge som reduseres med 40-60% innen de ti første dager 🙂

Jevn flott leppekontur!

Hyggeligst av alt er fornøyde elever. Her foreviges de perfekte leppene…for ikke si den nydelige modellen med kamera! Bilder er bra å vise til når man skal vise til arbeider men har utført!

Mvh Sol Pmu

Naturlig vakker med ekstra farge på lepper :-)

Vakker modell med leppefargen "Antique Rose" pigmentert inn! Dette er resultatet etter første behandling som var i mars! Jevn fin kontur som ser naturlig og delikat ut! Etter kun en behandling har fargen satt seg veldig fint! Elevene gjør en kjempejobb!!!

Her jobber elev Christine Sørby Johansen superkonsentrert med å pigmentere inn fargen! Er det noe jeg er pirkete og nøye med så er det lepper og lepper er en kjempejobb!! Det tror jeg elevene mine er enige i!!  Resultatet lar ikke vente på seg!! Fornøyde klienter er et resultat av et nøyaktig forarbeide.

Resultat etter 1.refill med fargen "Antique Rose" igjen…

Fargen er en kjølig naturlig lepperosa farge!

Som alltid når jeg kommenterer innleggene mine:
Fargen vil ikke se ut som leppestift da den reduseres med 40-60% innen de ti første dager! Sjekk det første bildet på innlegget. Fargen vil bare bli litt sterkere enn det dere ser der! 🙂

Mvh Sol Pmu

Verdens mest tatoverte kvinne!!

Sjekk ut VG TV HER for å se verdens mest tatoverte kvinne! Er dette vakkert og er det kunst?

Jeg sponser Anne i Melodi Grand Prix! :-)

Anne S. Myhr deltar i Grand Prix som innslag i DENNE videoen! Ser dere henne kanskje? 🙂

Mvh Sol Pmu

Leppetattoo/pigmentering er vakkert!!

Slik så leppene på denne modellen ut da hun kom for pigmentering i mars! Litt smårusk som var tatovert utenfor leppene (fra tidlige arbeide annet sted) …ujevn kontur. Litt dårlig bilde!

Resultat etter kurs i april…jevnere kontur og litt farge i selve leppen.

Her pigmenterer Christine (elev) Sørby Johansen inn lipliner, mens jeg fyller inn fargen i selve leppen etterpå for å vise elevene hvordan de bruker en "4 flat" nål 🙂

Resultatet ser dere her! Fargen heter "Coral"

Mvh Sol Pmu