Andrea fikk etterlengtede nye bryn :)

Hils på vår nye flotte medarbeider Andrea 🙂

I kveld fikk hun de brynene hun selv hadde ønsket seg, etter å ha sett flotte resultater vi har gjort. Hun har fulgt meg på nett i flere år og nå ble det endelig hennes tur.

Slik var de og slik ble de. Husk fargen reduseres med 40-60% innen de ti første dager. Resultatet vil bli naturlig og flott.

Fyldige og flotte bryn.

Første behandling i boks. Nå gjenstår to ytterligere refill før resultatet er ferdig, men vi ble begge enige om at fylde og farge ble perfekt 🙂

I kveld har Andrea på seg Thinking Lipstick, som dere finner i vår “solpmushop” under headeren. Leppestiften har altså ikke bare blitt vår favoritt, men mange andres også. Frisk og vakker leppefarge som sitter i timevis. Se www.solpmu.com

Resultat modellbryn dag 2.

Dette ble resultat av bryn dag 2 og første modell. Andrea blir stødigere og stødigere og gjør en god jobb så langt.

Denne modellen hadde gammel pmu fra før og vi fikset på fasongen. Når vi får modeller inn som har noe som skal rettes på, tar jeg meg av opptegningen. Vi vil at modellene skal føle seg trygge, selv om elevene øver seg.

Jeg er der for dere begge (elev og modell).

Vi er snart oppe i 1000 medlemmer på modellgruppa vår som ønsker stille som modell, noe vi er svært glade for. Vi plukker ut etter behov og etter antall elever på hva vi trenger, dette håper jeg dere har forståelse for. Det er mange om beinet, men vi har allede gledet mange og flere får sjansen etter hvert.

Allerede påbegynte modeller på kurs (hos oss) får sjansen til å få fullført det vi har startet på, til en pris av kr 1000,- pr gang ut august av Andrea. Det utføres i vårt lokale i professor dahlsgt.8b på Majorstua.

Mail vår bookingansvarlig Mariell på mail: [email protected]

NB! Husk å merke mailen med “modellpris”.

Teste vårt utstyr/skifte maskin?

Fra høsten planlegger vi å besøke klinikker som ønsker teste våre maskiner/modeller rundt omkring i landet. Våre maskiner/nåler er av høy kvalitet og ikke minst presise i utførelse av arbeidene.

Vi kommer også til å holde “testdager” ved skolen på Bislet og du er hjertelig velkommen for en demo, samt se vårt vareutvalg/tilbehør.

Ta kontakt med vår mann på kontoret: [email protected] for info. eller avtale tid.

Håper høre fra deg 🙂

Lærling og modeller i en uke!

Dagen i dag har vært lærerik for vårt nye tilskudd på teamet, nemlig Andrea Eggen. Vi har to modeller pr. dag gjennom hele uken og satt av GOD tid.

Andrea er heldig som har meg helt alene på ALT av opplæring 🙂 max utbytte kan man si.

Det er mulig å booke meg alene som lærer, men det koster extra. Fordelen er at du har mitt fokus 100% og drar fordeler av det.

Dette ble resultat av modell nr.2 i dag. Flott arbeide av en som er fersk i faget, ikke sant? 🙂

Resultat av modell nr.1 og alle modeller som stiller opp for oss denne uke, får tilbud om ny time etter ferien vår i juli.

Husk at du som har tatt kurs hos oss, kan søke deg som lærling for en uke. Ønsker du kurs, kan du maile: [email protected]

Kursene fylles raskt opp og vi har allerede ventelister for neste år.

Jeg holder alt fra grunnkurser til vg.kurser i lepper, bryn og eyeliner, samt “medisinske” areola kurs.

I morgen kommer flere resultater så følg med.

Beste vannfaste eyeliner er her!

Ønsker du en perfekt eyeliner som virkelig sitter som støpt, som du kan svømme, svette og dusje med?

Ripar Cover Makeup dekker de fleste områder og er makeupen for den aktive og travle kvinne. Eyelineren har supertynn pensel og finnes i fargene sort og brun.

Bestilles i vår webshop: www.solpmu.com (link under header)

Flere gir oss tilbakemeldinger om at dette er den beste eyelineren de noensinne har kjøpt! 🙂

Hygiene betyr ALT! Sjekk her.

Hadde en spørreundersøkelse tidligere i mnd. om hva som sto høyt på lista fra dere kunder når dere tenkte på pmu. Hygiene var et svar som gikk igjen fra samtlige av dere.

Kurs i pmu er viktig, men hygienekurser er et must i vårt yrke. Det er en grunn til at det meste skal skinne hos oss i @solpmu og at jeg er nøye med renhold. Jeg kan nok virke “masete” på gjengen min, men vasker selv så ofte jeg kan innimellom våre behandlinger og går ikke på stas i min egen klinikk om noen skulle tro det. Hard work! 🙂

Modeller for pmu er i boks :)

Vi har endelig kommet så langt i opplæringen av Andrea at vi starter en ren modelluke med fokus på eyelinere og bryn. Når har vi øvd nok på matte og terpet teknikker. Blir en spennende og lærerik uke og vi gleder oss til å ta imot spente modeller. Vi hadde for en tid tilbake en “modellkonkurranse” på blogg og instagram, nå er modellene i boks og hvem de er får dere se når vi poster resultatene i dagene som kommer. Det kommer flere sjanser når vi etter sommeren annonserer flere spennende prosjekter, så følg med.

I tillegg til at vi behandler modeller på skolen, holder vår dyktige Vanessa til i skolens lokaler med å legge vippeextension. Hun tar kunder kveldstid samt helger. Om du ønsker time til “spesialpris” kan du kontakte henne for time og spørsmål om pris på mail: [email protected]

Hun har nå blitt så dyktig at prisene vil går litt opp etter sommeren. Hun legger vipper som om hun aldri skulle gjort annet og med nydelig resultat. Følg henne på instagram: vanessasolpmu

På skolen har Andreas kotoret sitt hvor han tar seg av den daglige drift og svarer deg som ønsker kurs i pmu, samt sender ut varer fra webshop. Andreas har mail: [email protected]

I tillegg jobber også Mariell som bookingansvarlig. Hun svarer deg på alt om behandlinger samt priser. Det meste finner du likevel på vår webside: www.solpmu.no

Ønsker du time hos oss? Mail Mariell på: [email protected]

Ønsker dere en fortsatt nydelig søndag og en kommende flott uke.

Mvh Sol

Modell for covermakeup?

Kontakt Sølvi så snart som mulig.

Lik og del innlegget, da muligheten er stor for at du tipser en som trenger det!

Sjekk tatoverte hårstrå her :)

Sjekk så naturlige og flotte bryn med de nye pigmentene fra amiea.

Vi har agenturet for Skandinavia og jobber du med pmu, ta kontakt med: [email protected] for priser og info.

Se www.solpmu.com