Disse brynstråene ligger perfekt :-)

Resultat etter første behandling av strå hårpåtegning av bryn. Selv om de er forsiktig pigmentert, satt mesteparten på plass. Nå var tiden ikke for å gjøre dem litt fyldigere, men fortsatt ønske om naturlig resultat!

Resultat like etter behandling/pigmentering av bryn 🙂

Jeg er nok like fornøyd som kunden min med brynene 🙂 Kundene mine får sjekke grundig resultatet etter behandlingene før de drar hjem! ….og som jeg sier, klag så mye dere vil nå, for mangler det en “prikk” setter jeg den kjapt på plass 🙂

Ønsker du en gratisbillett til Helth&Beautymessen?

Nå er det ikke lenge igjen til Helth&Beauty messen på Lillestrøm går av stabelen. Jeg planlegger for fullt mellom kunder og hadde ikke klart meg uten Mone Brimi, Camilla Bolstad og Henning. De gjør en flott jobb for meg, mens jeg arbeider med kunder og kurser alle ukedager 🙂 …også lørdager og søndager. Nå har det vært en utrolig hektisk periode, men spennende på mange måter.

Jeg anbefaler ALLE til å dra innom Helse og Skjønnhetsmessen som er fra 10-12 februar! Mange flotte tilbud og ikke minst spennende stand. Ser frem til å møte kollegaer og ikke minst se på alt av det siste innen helse og skjønnhetsbransjen. Man trenger en oppdatering og jeg eeeeelsker nyheter ikke minst!!

De som ønsker besøke min stand SOL Permanent Makeup på nr: B03-33 er hjertelig velkommen innnom klinikken min i Professor Dahlsgt.8 for å hente seg en GRATIS billett til messen på Lillestrøm.

Det blir premier for over en million – og utdeling av Spa Beauty award lørdag 11. februar på ettermiddagen.

Jenny Skavland og Tone Damli kommer, Bli ny-lounge og Men`s lounge samt show og underholdning på scenen er noe av det du kan få med deg – i tillegg til å få behandlinger eller titte på alle de nye produktene og tilbudene innenfor Skjønnhet-, helse- og trening!


VELKOMMEN 🙂

6 nytatoverte lepper :-)

Lepper før behandling.

Bettina smøre på en leppesalve etter behandling.

Nypigmenterte lepper. Fargen reduseres med 40-60% innen de ti første dager.

Nypigmenterte lepper. Fargen reduseres med 40-60% innen de ti første dager.

Nypigmenterte lepper. Fargen reduseres med 40-60% innen de ti første dager. Samme farge ser du i siste innlegg med bilder her!

Nypigmenterte lepper. Fargen reduseres med 40-60% innen de ti første dager.

Kursets mest populære farge 🙂

….som ser slik ut etter 2 behandlinger. På bildet over har hun fått 3 refill og jeg gleder meg til å se disse nydelige leppene etter siste behandling. Fargen blir bare “litt” sterkere og jevnere. Når dere ser dette bildet, skjønner dere hvor dust og naturlig resultatene blir etter hvert 🙂 Disse leppene trenger bare en lett gloss, så er de festfine på ent blunk 😉

NB!! ALLE leppene er behandlet/pigmenterte av elever på kurs.

 

Sjekk leppeforandring av farge :-)

Jeanette Andreassen fra Skedsmo var en av elevene på treningscampen. Her fyller hun farge i nålen.

Jeanette i full konsentrasjon med leppepigmentering. Hun valgte seg 4 leppemodeller og det var smart. Ingen kan få trent nok på lepper som fersk Linergist!!

Modell før leppepigmentering.

Modell like etter leppepigmentering. Sjekk fargen dag 1. Den ser nesten litt orange ut?

Samme modell kom for brynpigmentering dag 2. Her kan dere se hvordan fargen har blitt over natten. Nå ser den mere rosa ut og kald. Dette er en kald farge og pigmentene blander seg med “dine egne” leppepigmenter. Fargene blir dermed helt naturlige og lekre i leppene for hver enkelt som får fargepigmenteringer inn i huden.

Rosa lepper på trening?

Her tegnes det for å få en perfkt linje og ikke minst fasong å pigmentere etter. Aga fra Bergen var en av elevene mine på treningscampen i helgen. Hun har blitt veldig flink og har tatt nesten alle kursene hos meg. Rolig og dyktig terapeut 🙂

Denne fargen er VELDIG populær blandt unge jenter og mange ønsker den på kursene mine. HUSK fargen reduseres med 40-60% innen de ti første dager. Den blir virkelig lekker….tro meg 🙂

Lepper i profil. Lepper er kanskje det vanskeligste å pigmentere for nye elever, derfor var campen et ekstra +. En av elevene fikk nemlig 4 lepper å trene på etter eget ønske. Da skulle leppetattoo være en hyggeligere oppgave fremover!!

Treningscamp er topp!!

Denne helgen hadde jeg 3 flotte elever på treningscamp hos meg. Det ble et spennende og intensivt kurs, hvor elevene fikk bestemme selv hva de ønsket trene spesielt på av lepper, bryn og linere. Det ble interessant også for meg å se jentene jobbe selvstendig. Er gla så mange ønsker ta videregående kurser hos meg, for man trenger det faktisk for å utvikle seg for å bli bedre på teknikker. Samtidig utveksler vi erfaringer og blir tryggere i faget. Dette med trygghet er viktig for meg å overføre til elevene mine, da man selv har vært ny en gang og utmerket vet hva man har savnet i bransjen!!

Camilla har ikke vært elev hos meg før og det er ekstra hyggelig med nye bekjentskaper. Treningscampèn er et helt nytt tilbud og alle som vil kan melde seg på. Selv om man tidligere ikke har vært elev av meg, eller kjøpt utstyr av meg er det ingen hindring for å ta videregående kurser hos meg om man skulle ønske det! Skal bli spennende å følge Camilla videre! Makan til positiv jente skal man lete lenge etter 🙂

Leppetattoo i skuddet som aldri før :-)

Vibeke er en god en gammel kollega av meg og totalt frelst på pmu. I dag kom hun for å friske opp leppefargen sin, noe som absolutt var på tide.

Vibeke sjekker resultatet i speilet. Gjett om hun ble fornøyd 🙂

Fargen ble perfekt og helt etter Vibekes ønske.

Ikke for rosa, men akkurat passe!! Mulig hun trenger enda et refill i mars, hun har iallefall satt seg opp på enda en time. Leppetattoo er i skuddet som aldri før og selv elsker jeg både jobben og ikke minst resultatene.

I morgen skal jeg holde treningscamp for “ferske” elever og gleder meg til å se fremgangen deres. Dette kurset satte jeg opp for å trygge nye elever i arbeidet sitt og jeg er spent på effekten av kurset i etterkant!

SOL PMU holder treningscamp