Sjekk dette kurset, og bli modell!!

Jeg holder stadig kurs i permanent makeup og mange melder seg som modeller! Dette er "ferdig" resultatet etter "brynpigmentering" utført av eleven min Bettina Amundsen fra Meløy i mars i år! Modellen har kun fått utført en behandling og skal snart til 1. refill ….

Man bør tenke seg om før man melder seg som modell på kurs i permanent makeup. Dere som modeller er der for at elevene skal kunne få øve/praktisere teknikker for å bli dyktige! Det er IKKE jeg som fullfører arbeidet, men er der for å vise og veilede elevene mine! Jeg starter arbeidet på modellene og avslutter om nødvendig…men det er alltid en liten risiko! Har du vært modell på kurs hos meg setter jeg pris på om du legger inn en kommentar for å fortelle om din opplevelse!

Jeg setter STOR pris på at modeller melder seg og gjør mitt beste for at alle skal bli fornøyde. Men det er en grunn for at dere får det til sterkt redusert pris! Elevene er avhengige av at dere stiller opp!

Man må sette av rikelig til som modell (ca 3-4 timer)
Elevene er der for å øve seg og man kan bli sliten som modell
Det er viktig at du som modell kommer alene på kurs! Jeg har et stort ansvar og ønsker IKKE forstyrrelser!!
Det er en selvfølge at modeller sier fra i god tid om de ikke kan ta timen de har satt seg opp på. Eleven får ødelagt store deler av undervisningen sin ellers. Jeg har ventelister på modeller og kontakter fortløpende for å sikre eleven min ny modell.

Neste kurs er 18-22 august og jeg trenger noen nye modeller da. Kommer også til å holde 4 videregående kurs til høsten og disse kursene er veldig populære å stille som modell på!

SOL Permanent Makeup

Gaver er hyggelig…i dag fikk jeg en!

Det er ikke ofte jeg får gaver fra klientene mine, men i dag fikk jeg blomster fra en fornøyd dame! Det er hyggelig å bli satt pris på, selv om man ikke forventer noe som dette. En gledelig overraskelse som varmer 🙂

Hjemme i vasen…tror jeg må kjøpe en mindre, men nå står de der og lyser opp i leiligheten! Elsker blomster og ikke minst tanken bak!

Bryn er en fantastisk greie!…tattoo!!

Bryn er en fantastisk greie som gir ansiktet uttrykk….

Resultat etter 1 behandling med permanent makeup og fargen "Fawn brown". Som jeg alltid kommenterer: 40-60% av fargen reduseres innen de 10 første dager….greit å begynne forsiktig og til neste bahandling kanskje lage dem tykkere, mørkere osv. Men mulig denne jenta er fornøyd med de som de er 🙂 Klienten min får selv bestemme!!

SOL Permanent Makeup

Et ekte Frognerhopp :-)

Regner med Espen Grunstad har tatt dette artige bildet som jeg bare måtte knabbe til bloggen min. Espen, Amanda og Bettina hadde grillfest mandag kveld i Frognerparken 🙂

I går reiste Amanda hjem til Mosjøen og i dag reiser Bettina til Meløy! Gleder meg bare til jeg får besøk i Oslo igjen…elsker ha familien rundt meg 🙂 Sommerferien min skal være i Mosjøen og Lofoten med familie og venner. Det er så mye å glede seg over og man skal ikke glemme de små øyeblikk. De setter prikken over ièn.

Hvor skal du tilbringe ferien?

Bettinas nye bryn look :-)

Bettina er på besøk hos tante SOL 🙂 hva er da mere naturlig enn å få nye flotte bryn i fargen "Mocha"? Har blogget Bettinas første behandling hos meg før. Dette er første refill…..

Hårpåtegning er nydelig når det er riktig utført! Bettina har selv gått på kurs hos meg og er et naturtalent. Snart kommer hun til Oslo for å jobbe litt ekstra for meg…. 🙂 Til høsten holder jeg flere kurs og har mye å lære fra meg!

Dere som bor i Meløy/Bodø. Anbefaler Bettina på det varmeste.

PS! Er det en klinikk i nord som ønsker samarbeide med en LINERGIST er Bettina et smart valg!

SOL Permanent Makeup

Tatovert eyeliner før/etter!

Øye uten makeup/naturlig!

Startet med å pigmentere/tatovere inn eyeliner øvre øyelokk!


 
Tatovert/pigmentert eyeliner på øvre/nedre vippekant! Øyelokket hovner litt opp, men hevelsen går rask ned etter kort tid.

NB! Fargen ser alltid sterk ut når den er "fersk" … innen ti dager er fargen redusert med 40-60% og resultatet blir naturlig og flott! Legg merke til at lineren er lagt i vipperoten, noe som gir en lekker effekt av tykkere vipper!

SOL Permanent Makeup

Nytt kamera? Ja takk!!!!

Jeg er på utkikk etter nytt kamera og da jeg tok kaffe med Bettina og Amanda i Bogstadveien kom Espen også! Han er kamerat av Amanda og jobber med film som musikkvideo, reklame, tv etc. Mulig dette er for profft for meg, men samtidig er foto både jobb og hobby! Du kan filme med det også… ble fristet nå!

Espen tester det ut for meg….

…..og Amanda er objektet! Fikk se film han hadde laget og det så flott ut!!

Se forandringen med nye bryn!!

Å finne riktig fasong til hvert enkelt ansikt er alltid en utfordring, men samtidig noe av det jeg liker aller mest med arbeidet mitt! Slik tegnet denne unge damen brynene sine fra før…..

….og dette ble resultatet etter 1. behandling! Ikke riktig så runde og i en nettere og mere elegant fasong! Det er jo alltid slik at fargen reduseres med 40-60% innen de 10 første dager når man tatoverer inn farge! Brynfargen blir dus og lekker og de aller fleste ønsker den sterkere ved neste refill 🙂

SOL Permanent Makeup

Dette er den nye mobilen min :-)

I dag skjedde et skikkelig uhell… den gamle mobilen falt i vasken bokstavelig talt! Jeg fisket den opp, tørket av den og jammen fikk jeg den ikke i gang igjen…men det var alt. Den sa takk for seg i samme slengen med alt av viktige avtaler, tlfnr og lagrede meldinger fra personer jeg skulle kontakte etter sommerferien! Da vet dere grunnen og at jeg ikke har glemt dere med vilje! Send meg mobilnr ditt om du kjenner meg og oppgi fullt navn slik at jeg får lagret deg igjen! Har allerede testet ut min nye NOKIA E72 og føler den er ok så langt og det bare etter noen timer 🙂 Ny måte å skrive på, men skal nok få taket på det snart! Det er GPS på den også …. med taleveiledning! Da finner jeg frem overalt, noe jeg ser frem til 🙂

Har dere erfaring med denne type mobil?

Huk er deilig :-)

Kristine, Alex, Bettina og Henning + meg på Huk i dag! Deilig med fri, sol, pølser og is! Amanda er på annet oppdrag og kunne ikke være med. Men vi startet dagen med frokost på Åpent Bakeri i Parkveien og da var hun med 😉

Alexander og Kristine 🙂 vakkert par! Deilig med voksne barn 🙂