Deilige tøffe sko…O.X.S

Bettina fant kule sko i dag da vi gikk hjem fra Majorstua og ned Bogstadveien. Fargerike var de iallefall 🙂

Jeg endte opp med disse…må ha deilige såler da ryggen min ikke er mye å skryte av! Sålene er myke og disse blir drømmen å gå hjem fra jobb i, prisen snakker vi ikke om 🙂 en god investering er en god investering! O.X.S skoene mine kan du se HER

Slitne tatoveringselever :-)

Bettina ser litt sliten ut…ikke "bare bare" å gå kurs hos tante! Harriet tegner og måler og har blitt kjempeflink på opptegning av bryn i dag! Jeg legger alltid stor vekt på bryn da dette er en av de meste omfattende og populære behandlingene jeg utfører! Jeg vet hva det vil si å ha fornøyde brynklienter og hvor mye bryn betyr for en!!

Påfyll av energi for å takle en lang og krevende dag 🙂 søte jenter som har fått teften for tatovering. I morgen venter 4 brynmodeller og det kommer til å bli travelt!

Mvh SOL PMU

Slik feiret vi Amanda fra Norge/Usa

Amanda feiret bursdagen sin i Usa i år…18 år er ikke noe som blir forbigåtti stillhet  🙂 Vi fikk skypet og feiret via pcèn og det funket veldig bra 🙂

Vi ser litt gale ut her… Familien til Amanda i Usa lo godt da de så "familien over there" på nettet med norske flagg og bursdagshatter!! Ikke lenge til vi kommer til Usa nå Amanda!! Nå skal det bli godt å se deg igjen på ordentlig!

Forberedelser til kurs?

Bettina har fått kongeplass i stua…synes bildet er så godt av henne 🙂 I morgen starter kurset og en ny spennende hverdag! Følg med på bloggen og se Bettinas arbeider. Hun skal hjelpe tante i Oslo med Permanent Makeup etterhvert noe jeg ser stort frem til!

Tones første separatutstilling av kunst!Tone Bjørkli har sin første separatutstilling i Hammerfest 12 mai
. Utstillingen består av 13 oljemalerier inspirert av nordnorsk natur, lys og hav. Maleriene har mye tekstur i form av rue overflater i ulike nyanser av blått!

Tone har jeg selv hatt et lite samarbeide med, og hun er spennende i form av ulike stilarter, alt fra tegninger til mere abstrakte malerier! Tone har sin egen web og du kan se noen av bildene hennes HER

Er du interessert i Tones bilder er det bare å ta kontakt. Info på websiden!

Ferdig-pigmenterte bryn!

Siste refill med fargen "Pebble" … Permanent Makeup kler den voksne dame som den unge 🙂

Mvh Sol pmu

Tatoverte lepper er lekkert…sjekk ut!!

I dag kom min flotte kollega for å pigmentere leppene sine som hun har gledet seg til så lenge!

Her jobbes det …..

En lipliner er første steg … fargen heter "Precious Red" og er fargen Linn ønsket seg av alle farger jeg har i systemet mitt 🙂 Eplerød er lekkert!

Her blandes mere farge…nå skal hele leppen fylles …iallefall 2/3 deler!

Eplerøde lepper. Fargen reduseres med 40-60% innen de 10 første dager! Resultatet er jeg like spent på som henne, men jeg tror de blir friskt naturlig røde!

WOW… 🙂

Mvh Sol pmu

Sort eyeliner er nydelig :-)

Siste refill i dag! Eyeliner kun oppe er ikke så ofte jeg tatoverer, da de fleste ønsker bådee over og under. Eyeliner på øvre øyelokk  løfter blikket og sitter perfekt til enhver tid 🙂

Mvh Sol pmu

Gratulerer med dagen Amanda og Valentina!!

To go`jenter har bursdag i dag! Den nydelige lille datteren min fyller 18 år i dag og feirer dagen sin med vertsfamilien i USA. Skulle gjerne vært der Amanda, men nå er det ikke lenge til vi kommer og da blir det STOR fest!! Regner med vi får sett litt av festen på bloggen din senere. Vi ringer deg på skypen i kveld Bettina, Henning og jeg!! Love you!!

Valentina ser dere over HELE Oslo disse dager på alt av lysbokser, reklameskilt, busser "you name it"!! Bedre reklame for brynene mine kunne jeg ikke fått!!  Håper du feirer dagen og koser deg masse!!

Valentina er med på Brun og Blid konkurransen disse dager, så stem i vei HER… det kan jo være bursdagsgaven i dag fra meg og dere 🙂

Klem SOLA