Smak av VM på Karl Johan :-)

Elsker Karl Johan og i kveld var det en helt spesiell atmosfære. Nydelig musikk, flott temperatur og mange flotte mennesker. Isskulpturene er imponerende og ikke minst morsomme. Flinke folk som har stått på for å lage en flott stevning på Karl Johan under VM. Mange turister og selv måtte jeg knipse noen bilder selv.

Hva er vel mere norsk enn dette? Skriket var populært blandt alle turistene.

Scenen er stor og folk sikret seg plass lang tid i forkant 🙂 selv var jeg på vei hjem fra jobb i kveld og orket ikke vente 1 time for å se showet. Må holde formen ved like, da influensaen enda sitter i kroppen.

Ha en flott kveld folkens 🙂

Andre behandling av bryn utført i Thailand!

Denne flotte jenta fikk tatovert bryn i Thailand hun ikke var fornøyd med. Dette er resultatet etter første behandling, hvor vi fikk kamuflert de gamle brynene ganske flott! Roter dere rundt på bloggen, finner dere kanskje innlegget hvor dere ser bilde av hvordan de så ut fra begynnelsen.

Resultat etter første refill i dag 🙂 enda gjenstår en siste behandling før hun er helt ferdig!

SOL pmu retter opp bryn utført i Thailand

Nyhet i i.d bare minerals og min favoritt i Mathis.

I dag har dette settet fra bare minerals ankommet produkthylla hos Clinic81. Gosj det er lekkert. Fargene svakt transparente og ikke sterke, slik man kan tro av glossen. Eyelineren er smaragdgrønn og nydelig. To øyenskygger og frisk rouge er med i makeup settet. De har ikke mange av dette, så løp og kjøp om du ønsker det siste innen makeup av vårens farger. Ta kontakt med clinic81 for pris, da jeg glemte notere meg det før jeg dro hjem i kveld. Lurer på om det lå på rundt 500,-

Denne øye og leppemasken fra Mathis er min store favoritt 🙂 elsker konsistensen, duften og effekten av den! Tar den med på alle reisene mine og er et førstevalg i mitt hjemme SPA. MÅ prøves og jeg anbefaler den på det varmeste. Den gor rikelig med fukt og virker oppstrammende.

bare minerals og Mathis får du hos Clinic 81, øvre slottsgate 7.

Søndag er planleggingsdag for en kreativ bestemor :-)

Neste uke er det atter grunnkurs i SOL permanent makeup. Det disse elevene kan glede seg til, er et snart 100 siders kompendie jeg har skrevet etter års erfaringer, slik at de får en grundig innføring i permanent makeup. Det er spennende med fag og når det gjelder pmu er det ikke mange bøker på markedet jeg synes er alt for inspirerende. Håper iallefall å kunne bidra med noe 🙂

Søndager er flotte. Man har fri og kan disponere dem som man vil. I dag er det bare å sette seg ned med litt kontorarbeide, etter å ha sett Petter Northug gjøre en fantastisk innsats i VM. Satt med tårene i øynene og heiet han i mål. Idrett har aldri fenget meg spesielt, men når slike store øyeblikk er på tv kan man ikke annet enn å la seg engasjere. Influensaen sitter enda litt igjen i kroppen så jeg tør ikke fly for mye ute. Må være frisk og rask til kurs og kunder. Jeg er svært takknemlig for at jeg har en jobb jeg stortrives i.  

PS! Bettina kommer neste uke og da blir det fart i lokalene mine på Ellipse Klinikken.

SOL permanent make-up

Sushi Godbit….nammm, byens beste tempura maki :-)

På travle dager går vi ned i 1.etg og kjøper sushi. Nå har avdelingen skiftet eiere og den deilige Tempura Makien jeg spiste i går, er noe av de beste jeg har fått servert. Skivene var tynnere og sprøere, noe som var et STORT+. Sushi Godbit heter stedet og har avdelinger på Bislet og Majorstua så det er bare å teste ut.

Denne desserten fant jeg i interiørmagasinet da jeg satt hos frisøren min Rebecca hos Olimb&Co i dag. Tenker jeg lager den i morgen til kaffen da jeg venter venninnen min Kari på besøk 🙂

PS! Kan bare tilføye at jeg er kjempefornøyd med ny frisyre….temmelig mye kortere enn jeg er vant med, men trengte fornyelse 🙂 Ellers har jeg gjort spennende saker denne uka og jeg kommer tilbake med flotte innlegg, når jeg kan blogge om det!! Ha en fortsatt fin lørdagskveld. Nå skal vi kose oss med pepperbiff og bakt potet.

Skader ikke med litt ekstra farge med alderen :-)

Nå er jo denne flotte damen i sin aller beste alder, men farger og konturer avtar jo eldre vi blir! I dag fikk hun pigmentert inn nye bryn, samt tatt sitt første refill på eyelineren sin. Bildet er tatt før behandling.

Bildet tatt like etter behandling av bryn og eyeliner! Jeg har fulgt brynenes naturlige form, bare fylt inn med tynne strå slik at de ikke skal bli for sterke i fargen og ser naturlige ut. Husk at fargen reduseres med 40-60% i løpet av de ti første dager!

Øye og bryn før behandling.

Øye og bryn like etter behandling. Fargen på brynet heter Cashmere.

SOL PMU

Snart er Bettina på plass som lærling :-)

Nå går dagen raskt fremover og spennende er det å få hjelp av Bettina i lokalene mine hos Ellipse Klinikken på Smestad. Nå har jeg leid et nytt rom for undervisning, som også Bettina skal disponere. Blir deilig med bedre plass. Den første uka hennes starter med kursing og det blir greit å få litt nyheter og noen repiteringer av det hun har jobbet med til nå, før hun setter i gang for fullt. Synes dette bildet er et klart tegn på at hun er klar for å ta imot kundene sine med god energi 🙂

Sjekk ut websiden min SOL Permanent Makeup for priser og timebestilling, da Bettina allerede har fått en god venteliste. Ønsker du time hos henne før sommeren, bør du ikke vente for lenge!

1 mars er hun på plass og gleder meg STORT!! 🙂

SOL permanent makeup får lærling!

 

Vakker jente med ekstra farger på bryn og lepper, made by me!!

Vakker jente med litt ekstra farge på tilværelsen. Jeg har pigmentert brynene og leppene. Leppene er “ferdige” for lengst, mens brynene fikk første refill i dag!

Leppene er ferdige forlengst…måneder siden, men dere etterlyser stadig resultat etter “ferdige” behandlinger. Her har dere et 🙂  Hun manglet konturer, eller de var ujevne og leppene hadde lite farge fra naturens side. Nå ser de naturlige og lekre ut. Ikke bare jeg som er fornøyd og fornøyde kunder er det som varmer mitt hjerte.

Fargen er Antique Rose!!

Bryn etter pigmentering i dag i fargen Cashmere! Varmet dem litt opp etter første behandling.

SOL permanent makeup pigmenterer bryn og lepper!