Vi søker ny kollega ❤

Vi utvider og søker ny kollega i 100% stilling som permanent-makeupartist.

Vi har pr. i dag to klinikker i Oslo og en i Mosjøen.

Er du utadvent, liker pirkearbeide, har esthetisk sans, samt høy arbeidsmoral og tar ansvar, kan du sende søknad med CV til:

[email protected]

Lik og del gjerne innlegget. Stillingen gjelder i ved våre avd. i Oslo. Du vil få tett oppfølging og intensiv opplæring 👌

Vi vokser stadig og nyheter inne makeup og hudpleie er straks på plass.

Vi gleder oss til å høre fra DEG ❤

Vinn lepper i ny teknikk? 💋

Vinne lepper utført av Bettina? Bettina har utført lepper hos meg siden hun startet hos meg for 5 år siden, men nå skal også hun trene på den nye leppeteknikken min som er intet mindre enn AMAZING💋

Vi trenger nok en modell og DU trenger kun:

1. Like og dele innlegget💋💋👌

Sett i gang 👊👊👊

Ps! Både Anniken og Bettina har lepper i ny teknikk og bilder kan dere se på instagram: solhegge og snapchat: solsnap

Vinne lepper? 💋💋💋💋

Anniken trenger en leppemodell, da hun skal lære min nye lekre leppeteknikk 👌

Du trenger kun;

1. Like og dele innlegget 💋💋💋

Vi har fått noen nye fantastiske leppepigmenter inn og gleder oss til nettopp DU skal få gleden av å teste de ut.

Vakker spraytan ❤

Vi har fått inn verdens beste merke på spraytan ❤ That’so, thatso_official_italy (instagram) heter merket og i Sverige har de allerede tatt markedet med storm. @andreasolpmu er allerede avhengig av “sprayen”, men den finnes også i mousse. Selges for øyeblikket kun i klinikk, men kommer straks i webshop.

Ingen selftanspots og sitter utrolig jevnt. Det beste merket vi har testet ever ❤ Løp og kjøp 👈

Queen of lips with her princess ❤

Dette er resultatet av kun EN behandling med permanent makeup av min datter Annikens lepper. Enda en behandling gjenstår før vi er fornøyde, men resultatet er allerede flott. Leppearbeidene mine har blitt kjent verden over. Nesten utrolig når man tenker på at jeg i alle år pendlet Norge rundt og jobbet for andre klinikker.

Navnet mitt har aldri stått på en dør eller et vindu utad, men kundene har allikevel funnet meg. På det meste hadde jeg 10 klinikker jeg besøkte i mnd. Det var mye opp og ned med utstyret og jeg lå ikke på latsiden. Med fire unger å forsørge, sier det seg selv at jeg måtte jobbe mye og få alt til å gå opp. Det er mye fokus på å advare folk mot å gå på veggen. Hva med å fokusere på å brette opp armene for å gjøre en skikkelig jobb? Trening er visst bra for helsa, men å jobbe hardt får også tankene på rett kjøl.

Har møtt mange spennende og positive mennesker opp gjennom årene som har gitt livet mening både i jobb og privat. Det er viktig å ta vare på og fokusere på det positive i hverdagen, uansett hvor tøft det kan være. Det er alltid noe bra i vente, men man må jobbe for det. Et smil, noen hyggelige ord og en positiv innstilling kommer man langt med.

Når alt kommer til alt får man lønn for strevet. Det viktigste i livet er ikke å få en artikkel i PMU INTERNATIONAL MAGAZINE, men gøy er det.

Husk å finne en jobb man trives med.

Ps! Amieas nye organiske pigmenter er fantastisk gode å jobbe med og resultatene blir naturlige. SOL PMU har agenturet for Scandinavia.

Mail: [email protected] om du ønsker vite mere om pigmentene.

Se www.solpmu.com

Lærling fra Stryn hos SOL PMU

Denne uken har vi lærlingeuke og dyktige Margrethe Muri Simonsen fra Stryn er på plass hos oss for å trene på teknikker.

Det lønner seg å kurse seg opp og vi gleder oss over hver og en som gjør suksess med pmu. SOL PMU ønsker alle som har tatt kurs på “treningsuke” for å bli tryggere i faget og ikke minst få oppfølging, veiledning og gode tips og råd. Gull verdt for videre arbeide. Lærlingene får jobbe med modeller hver dag og velger områder de ønsker trene mest på.

Ønsker du lærlingeuke? Mail: [email protected]

Dette er MIN favoritt ❤ Vil du se?

Jeg gir vekk en håndkrem ❤

Inneholder aloevera og hvetekim. Trekker godt inn og ligger ikke fet utenpå huden. Fri for parfyme og parabener. Ikke testet på dyr. Perfekt for irritert og sensitiv hud, da den roer ned og kan virke helende. Alt du trenger gjøre er å:

1. Like bildet

2. Dele innlegget

3. #håndkrem

Kan også kjøpes i www.solpmu.com

Ønsker du fyldige lepper?

Ripar eyeliner nr 06 (hudfarget) kan brukes som highlight i leppa for å gi den en fyldig lekker look 👌 Den er selvsagt perfekt som eyeliner på våtkanten og forstørrer blikket 😍

Den er et fantastisk verktøy og vi E L S K E R den 👈❤ Legger du Ripar transparente gloss nr G10 i tillegg, er resultatet perfekt. Matt eller glossy, den funker som bare det 👌

Du finner den i www.solpmu.com 👈👈

Ny uke, nytt kurs i pmu!

Mye skjer hos oss i SOL PMU og vi har det travelt som aldri før. To uker på rad med grunnkurs og vi ønsker alle våre elever en god start. Dette er ey samarbeide mellom Sverige og Norge på lepper, da vi har Svenske Susanna på kurs hos oss.

I dag sto bryn på planen og vi har jobbet dypt konsentrert.

Denne uken er det modeller og elever hos SOL PMU. Vi setter stor pris på modeller og ikke minst ønsker vi fornøyde de blir fornøyde.

Resultat av arbeide på modell. Ønsker du kurs hos oss for å lære et sterkt voksende fag? Mail: [email protected] for priser og info.

Ny hudpleieserie i Norge ❤

Vi elsker snapper fra fornøyde kunder og dette er fra en ❤

Dere finner vår nye hudpleieserie fra Ripar i vår webshop: www.solpmu.com 👈

Den er for øvrig utviklet av leger og kosmetologer. Topp kvalitet. Tørr, normal, fet eller sensitiv hud? Bare å prøve.

Kan nevne en lett og nydelig håndkrem som anbefales på det varmeste.

Hudpleieserien er ikke testet på dyr, fri for parabener og parfyme.

Lik og del og vi trekker ut en heldig vinner av et valgfritt hudpleieprodukt fra Ripar Skincare.

Kommenter under hva du ønsker deg ❤

Direkte link til nettbutikk under headeren.