Queen of lips ❤

Jeg er både stolt og ydmyk over at mine kollegaer verden over, har omtalt meg som queen of lips i bransjens største fagblad.

Jeg elsker pigmentering av lepper og de nye fargene fra amiea tar arbeidene mine et steg videre. Har utviklet min egen teknikk med farger og nålekombinasjoner.

Alltid en glede å se urviklingen i en bransje som stadig blir bedre.

I helgen holdt jeg videregående kurs i stråteknikk av bryn. Jeg ser hvor flinke elevene mine blir når de viser interesse for faget og kurser seg opp.

Kurs hos oss? Mail: [email protected]

Painpod MOT smerter ❤

Goodbye frozen shoulder 👈👈👈👈👈 Aldri følt skulderen så bra på et år. Painpod er det beste som har hendt meg til nå i år ❤

Til ALLE som sliter med smerter i nakke, skuldre, armer, rygg osv.; prøv PAINPOD.

Mail fysioterapeut; [email protected] for info. Hun selger den i Norge.

Dette innlegget er hverken sponset eller betalt. Poster KUN for å gi dere min anbefaling av et mirakelprodukt som har hjulpet meg enormt. ❤❤❤❤

Tror mange blir glade om du deler innlegget.

Frisører, vippeteknikere og alle som jobber statisk bør sjekke ut produktet. Anbefaler det varmt!

Vil du være leppemodell?

Vi ønsker gi vekk en modellplass denne uken, da jeg skal lære Anniken ombre lips. Leppene på bildet er ferdig healet resultat, etter kun EN behandling. Kunden har kun en blank gloss (fargeløs) på leppene.

Ønsker du være modell?

Du trenger kun like og dele innlegget. Vi trekker en modellplass i løpet av uka ❤

Ombre lips eller Candy lips er vakkert, fargene fra amiea like så.

Lykke til ❤

Rask smertelindring med painpod!

Tester ut painpod for ALT det den er verdt. Har slitt med frozen shoulder et år, og tilstanden kan vare opp til tre år. Smertefullt og kjipt når man jobber hver dag med statisk arbeide.

Hilde er fysioterapeut og grunder og har så bra produkter, samt kunnskap at jeg ønsker samarbeide. Hun har produktet “painpod” som har gjort underverker for meg og som garantert gjør dine smerter mindere også.

Jeg kobler til painpod to ganger daglig og max en time pr. gang. Får stimulert musklene med strøm.

Jeg stiller selv inn styrken på impulsene med strøm og kjenner hvordan musklene får jobbe.

Forbedring? Ja det vil jeg absolutt si. I tillegg er jeg smertefri i flere timer etter.

Innstllingene er unike. Alt fra akupunktur, massasje, kopping osv.

Interessert i info? Mail meg på [email protected]

Har allerede investert til jentene på jobb nå. Arbeidsplasser med statisk arbeide, burde hatt en painpod på plass. Blodsirkulasjon er alfa omega og forebygger skader på sikt.

Lik og del, da jeg tror mange blir glade for tipset!

Råeste lepper ever ❤

Husker dere ombre lips? I dag kom kunden for sitt første refill og dette er resultatet av helede lepper så langt. Er stolt over den nye teknikken min og gleden kundene mine viser meg med å sende snapper og bilder gjennom prosessen. Amazing sier jeg ❤👌

Flere bilder kommer!

Vi gir vekk fantastisk gavekort ❤

Vi har fått egen side på fb. på den spennende nettbutikken vår. Min snille venn, smykkedesigner Børre Olsen har vært så grei å dele den. Nå satser jeg også på dere ❤

Vi trekker ut en som får et gavekort på kr 2000 som kan benyttes i bettbutikken vår om vi når 1000 medlemmer i løpet av helgen.

Du trenger bare:

1. Like siden på fb

2. Like og dele innlegget

Ønsker dere en fantastisk helg. Vi lanserer straks en deilig effektiv hudpleieserie i merket Ripar Evergreen og kommer med oppdateringer om litt.

Gled dere ❤

Stolt av yrket mitt ❤

Hvor mange og lange dager har jeg ikke hatt i min karriere som linergist/pmu-artist. 17 strevsomme, spennende, utfordrende og ikke minst hyggelige dager med nydelige kunder. Unge som eldre ønsker vi å fikse på fasaden og ingen kan nekte oss det. Allikevel føler jeg stort ansvar og respekt.

For mange år siden, var det bilder av kjendiser kundene viste meg og ønsket lignende bryn og lepper som. Nå kommer de med bilder av mine arbeider. Det viser at mine kunder har blitt opptatt av teknikk, form og resultater de studerer på instagram (solhegge), fb (SOL permanent makeup), og mine daglige snap fra jobb (solsnap).

Har alltid vært opptatt av å vise resultater. Det er viktig å gjøre kundene trygge. Som jeg alltid sier til teamet mitt; Dette er et fag man ikke kan skryte på seg at man er dyktig, kundene er kresne og vet hva de ønsker.

Kunder fra mange land til SOL PMU ❤

We have customers from Italy, London, Poland, Sweden, Finnland, Denmark and of course Norway 👌

Disse to jentene kommer reisende helt fra Tromsø for bryn og i dag var siste refill på plass. Veldig hyggelig med så mange tilreisende og synes selvsagt det er fantastisk så mange liker arbeidene våre ❤

Ta direkte kontakt med booking for info og time på [email protected] eller mob: 90988873

Ny hudpleieserie i Norge ❤

Ripar makeup er designet av lege og kosmetolog. Det samme er hudpleieserien 👌

Serien kommer snart for salg og vi gleder oss over en FANTASTISK serie som nok finner plassen i en “sensitiv” hudverden. Det mange ikke vet er at jeg er utdannet hudterapeut og har drevet min egen hudpleiesalong.

Jeg er temmelig oppdatert på hva som er på markedet og ser behovet for en naturlig hudpleieserie i en “syreproduktverden”. Huden trenger hvile og ro…det har jeg selv erfart, etter å ha brukt gode serier av høy kvalitet over mange år.

Er kresen og nøye på hva jeg bruker og erfaringer kommer godt med når Ripar Hudpleie kommer for salg i klinikkene. Jeg jobber tett med kundenes hud via mitt arbeide med pmu/permanent-makeup og erfarer daglig kundenes hudprogrammer, produktvalg og hudhelse.

Det blir en spennende tid fremover. Vi ønsker en eller to hudpleieklinikker som får en unik avtale med oss i oppstarten. Serien er forholdsvis liten og enkel. Jeg ELSKER den ❤

Mail: [email protected] om du har klinikk og er interessert. Serien er fri for parfyme og parabener. Nydelig konsistens som trekker lett inn.

PS! På bildet har jeg en gelé peel off fruktsyremaske som enkelt rives av etter 7-10 min. Huden blir glatt og ren.

Serien har ok priser, gled dere. Lik og del om du vil tipse noen. Kan love våre kunder extraservice når de kommer for pmu…når serien er på plass. Suprise 👌

SOL PMU fikk farger på tilværelsen ❤

Det har vært en skikkelig flott uke på jobb og vi har tatt finpussen på hverandre hele gjengen. I dag fikk Anniken en liten touch-up av brynene og det samme fikk jeg av Anniken tidligere i uka ❤

Bettina pigmenterte leppene på Andrea, med litt hjelp av meg på lørdag. Bettina fikk sine lepper pigmentert av meg tirsdag, så dette har virkelig blitt en fargerik uke. Alle har kost seg og hyggelig å vise frem resulater til våre kunder.

Slik ser leppene til Bettina ut i healingsprosessen på dag 5. I morgen poster jeg det ferdige resultatet, så titt innom bloggen for å se.

Vi har de beste fargene å tilby dere som kunder og vi ELSKER dem ❤