Nytt bloggdesign, ikke en dag for tidlig!

Er det noe jeg har lengtet lenge etter, så er det å få bloggen moderne og flott. Dere har vært tålmodige med meg, men som lønn for strevet med å lete etter innlegg på lenker uten bilder, får dere snart en luxusutgave 🙂

I dag hadde jeg Eivind Von Døhlen på klinikken for photoshoot og jeg gleder meg til å vise dere resultatet om litt. Han hadde også med en dyktig assistent.

Eivind jobber som fotograf under artistnavnet: E.D Photographer og holder til i Oslo sentrum. Han driver med : Portrett, bedrift, reklame, models, art, event og konsert fotografering. Spennende mix synes jeg, som også ble det som gjorde at jeg kontaktet han.

Som jeg gleder meg å få alt opp på nett. Dette blir mye mere passende til det jeg allerede har fra før.

E.D Photographer finner dere på facebook 🙂 Sjekk ut!

Meløy i mitt hjerte!

Jeg har vært en uke i Meløy (på selve Meløya) og hatt det fantastisk med familien. Vi har kost oss og feiret min mammas 70-årsdag på forskudd. Vi samlet “nesten” alle barnebarna, samt oldebarn og overrasket henne skikkelig. Her er jentene mine, sønnen min Andreas, som dere har sett før på bloggen min, samt Amandas kjæreste Torkil. Anniken ble for øvrig 30 år i går, men skal feires i Skagen neste uke av mamma 😉

Har blitt lite blogging, da det har vært travelt og jeg har prioritert familien!

Før jeg dro til Meløy, stoppet jeg i Mosjøen for litt kos med begge småtrollene mine. Ser de ikke lure ut? 🙂

Denne uka er jeg i Oslo før jeg setter snuten videre til Gøteborg og Danmark. Lilja og pappa, ble med til Stensparken i dag. Verdens beste sted for en liten jente som er gla i vann 🙂 og is!

I morgen venter en spennende dag dere skal få se litt av senere 😉 wait and see!

Mosjøen leverer :)

Anniken gjør en super jobb i varmen som herjer over landet disse dager. Man kan ta pmu, selv om sola steker, men må bare være litt extra varsom og bruke store solbriller og caps!

Husk dere som allerede har pmu, dere må påføre faktor 50+ for optimal beskyttelse.

Tina Wilborn 7 år etter :)

Tina hadde en drøm om å bli glamourmodell og hadde sett seg ut noen tynne streker bryn som hun ønsket seg. Jeg er veldig lykkelig over at begge deler hører fortiden til og det tror jeg hun er selv også 🙂 Sjekk forskjellen på streker og fyldige flotte bryn!

Hva synes?

www.sompmu.no

Perfekt leppetatovering!

Hvem passer leppepigmenteringer for:

-Lepper som mangler farge
-Er ujevne i konturene etter munnsår
-Smale lepper
-Arr i lepper etter ulykke
-Skjeve lepper
-Leppe ganespalte
-For de som ønsker markerte konturer
-De som ønsker det lille extra 🙂

www.solpmu.no

Sjekk DE bryna!!!! :)

Mørke bryn er vakkert og pigmenteres de inn med tynne hårstrå, blir de ikke kompakte, men naturlige. Husk fargen reduseres med 40-60% innen ti dager!

Før og etter med ny fasong.

Deilig med permanente bryn og man kan trene, svette og bade så mye man vil uten at det gjør noe som helst. Brynene sitter perfekt i en travel hverdag!

www.solpmu.no

Røde bryn av pmu?

Det er ikke til å unngå at det kan dukke opp røde bryn etter pmu, men det skjer heldigvis stadig skjeldnere! Pigmentene blir bedre og produsentene kommer med stadig nye oppdateringer og ikke minst lovnader. Når det gjelder røde bryn, er det en enkelt sak å korrigere og vi gleder oss over nydelige resultater.

Etter sommeren kommer en helt ny produktlinje inn som vi GLEDER oss til å presentere for dere. Jeg har personlig vært med og testet ut fargene som er meget stabile. Ikke sett antydning til rødskjær i fargene og det lover godt, et år etter 😉 wait and see!!

Smykkedesigner Børre Olsen er en av modellene mine, samt Kristine og Anniken på klinikken, bare for å nevne noen!

Ps! Disse brynene kom inn for refill i dag og hadde ikke antydning til røde pigmenter i seg. Vi elsker #amiea som vi jobber med og serien vokser raskt.

www.solpmu.no

Drømmebryn uten ekte hårstrå :)

Dette brynet manglet hår og da er stråpigmentering det absolutt optimale.

Vi har tilreisende fra hele landet for våre teknikker, men glem ikke at vi også har en avd. i #Mosjøen hvor Anniken er daglig leder og gjør en suveren jobb!

www.solpmu.no

Pmu stråteknikk, klart penest?

Vi pigmenterer stråbryn i 99% av tilfellene. Det ser naturligst ut og gir best resultat.

At våre kunder liker det de ser, gleder oss selvsagt.

I januar får vi besøk fra Hollywood og jeg gleder meg stort til å skrive om det her inne etter hvert 🙂

www.solpmu.no

Nåler er livet :)

@knikken er på jobb hos #solpmu i #oslo denne uken og vår avd. i #mosjøen får vente!

En fryd å ha henne her og arbeidene er nyelige. De nye micronålene er fantastiske å jobbe med, det samme er maskinen. Teknikk og utstyr går hånd i hånd = #flott #resultat

www.solpmu.no