I dag tatoverte jeg eyeliner!

tynne bryn 003

Før pigmentering.

tynne bryn 008

Dette bildet er tatt like etter pigmentering. Noe hevelse, men går raskt over.

tynne bryn 010

Her er resultatet etter at denne damen fikk pigmentert inn Permanent Eyliner! Gjett om hun ble fornøyd? De vakre blå øynene kom bedre til sin rett, med litt markering av sorte pigmenter i vippekanten.

Mvh
Solvår Hegge
www.solhegge.com

PS! Sjekk også Paradise Ida Grans ferdige pigmenterte bryn her! http://idagran.blogg.no/1246387293_30jun2009.html

Nydelig jente med permanente bryn :-)

mrkhudet ellipse 002

mrkhudet ellipse 003

I dag fikk jeg besøk av denne nydelige jenta. Hun ønsket seg bryn med elegant fasong! Dette ble resultatet etter første behandling. Hun skal tilbake for ytterligere to refill. Takk for at jeg fikk legge ut disse bildene av deg.

Se www.solhegge.com  for ytterligere info om Permanent Makup! Har også en stor medlemsgruppe på Facebook med mange bilder liggende ute, om noen skulle ønske melde seg inn.
http://www.facebook.com/profile.php?id=731425836&v=feed&story_fbid=96028513245#/group.php?gid=6530273502&ref=ts

Nydelige pusekatten :-)

mosjen alex 002

mosjen alex 023

Katten til sønnen min Alexander og kjæresten hans Kristine! Et nydelig hvitt lite nøste…helt til å spise opp.

Et glimt av Mosjøen “Sjøgato”

mosjen alex 005

Hvor vakkert var det ikke i Sjøgata i går….

mosjen alex 008

www.sjøgata.no

mosjen alex 011

Koselig å vandre gjennom Sjøgata i går… dette fant jeg bak Cafe Umami. Are Kilværs kunstverk i bakgården.

mosjen alex 012

Cafe Umami har byens beste retter på menyen… nydelig mat! www.cafeumami.no

mosjen alex 014

Skal du kjøre forbi Mosjøen, bør du unne deg en stopp på Vikgården for en kaffetår og matbit! Spennende sted, med historisk sus. Her får Henning litt historie, og et lite innblikk i hvordan den drives av eieren selv. Mere info om Vikgården får du her: www.vikgarden.no

mosjen alex 020

Nyhet for deg som er plaget med uønsket hårvekst!

trondheim ellipse 002

Biologisk hårfjerning er en behandling som har lik virkning på lyst og mørkt hår. En kan derfor forvente samme resultat uansett hårtype. Renee L. Reppe utfører denne behandlingen ved Ellipseklinikken i Trondheim, og er et alternativ til de som ikke kan benytte seg av laserbehandlinger.

Biologisk hårfjerning har ingen bieffekter og behandlingen er akseptert og utbredt i Europa. EU har i tillegg godkjent behandlingen som er ufarlig, i tillegg til at den er effektiv. Når det er sagt, er den ikke så effektiv som en laser er på mørke hår. Denne metoden/behandlingen  er mere langvarig, og må gjentas med jevne mellomrom etter avtale med terapeut.

For mere info sjekk web: www.pharmathen.com  For timebestilling: Ellipseklinikken tlf: 73515451. Renee L. Reppe er den eneste i Norge som utfører denne medtoden på uønsket hårvekst, i følge henne med meget gode resultater. 
Sjekk også: www.ellipseklinikken.no  for info om hårfjerning med laser. 

På kurs for å lære napp/forme bryn!

wenches voks 018

På kursene mine i Permanent Makeup, lærer elevene ikke bare å tatovere, men også å nappe/forme brynene til modellene sine. Etter at brynene er pigmenterte, kan noe hår være utenfor den nye fasongen. Da skal de rydde opp i området rundt, for at resultatet blir perfekt. Ryddige pene bryn gir et rent og velstelt inntrykk.

For info om kurs i Permanent Makeup se: www.solhegge.com

Ny lekker tynn pigmentert/tatovert eyeliner.

regn ellipse 004

regn ellipse 007

Denne eyelineren ble lagt i dag hos Ellipseklinikken hvor jeg også jobber. Bildet er tatt like etter behandling. Minimalt med hevelse som dere ser.
Se for mere info: www.solhegge.com

Sensitiv tenårings hud…eller problemer med uren hud?

regn ellipse 021

Jan Marini har en flott serie "hudpleie sett" til en ok pris for tenåringer plaget med uren hud. Renser, pleier og fukter huden perfekt. Serien er i tillegg medisinsk. Har du prøvd det meste av produkter som ikke synes å passe/funke på huden din, er dette en serie jeg anbefaler deg å prøve på det varmeste.

Sjekk web siden til Ellipseklinikken for behandlinger av sensitiv problemhud: http://www.ellipseklinikken.no/index.php?site=default/566/595/596/575 og sjekk ut Jan Marini. Kanskje er dette løsningen for deg. Kun sykepleiere og leger jobber ved klinikken og er spesialister på dette området!

Rikelig med informasjon ;-)

regn ellipse 024

Ellipseklinikken på Smestad har rikt utvalg av info om sine behandlinger på venterommet. Stikk innom en tur og hent deg en brosjyre om det er noe du lurer på. Kan være greit å studere litt på forhånd om du tenker på en spesiell behandling. Jentene sitter dessuten i resepsjonen og er tilgjengelig for DEG 😉 Er det noen som kan dette er det dem!
www.ellipseklinikken.no