Invisibli’s lanseringsfest! ❤🍾

Invisibli’s lanseringsfest var fantastisk hyggelig. Mange møtte opp, og vi satte stor pris på alle som tok turen for å feire den store dagen med oss.

Her har dere alle våre behandlere i team invisibli. Tina, Tuva, Marie, vårt nye medlem (injeksjonssykepleier) Hanne og Anniken. Anniken holder til i Mosjøen, men er i Oslo for avtalte uker og undervisning. Så stolt over hele teamet som gjør en flott jobb! Andreas kjenner dere fra før. «The Boss», poteten som tar vare på alle og er helt uunnværlig.

Barna mine er en stor del av firmaet og jeg har aldri kunnet drive det som i dag, om jeg ikke hadde hatt de med. Mye planlegging, jobb og ikke minst noen man vet er der 110% for deg!

Selv de som ikke er så sterkt involverte, har støttet opp om meg. En er lærer i Mosjøen (Amanda) og en ute på plattform i Nordsjøen (Alexander). Så stolt over at de er en så sammensveiset flott gjeng, med en til tider over gjennomsnittet hardtarbeidende mamma.

Vi setter stor pris på alle som støtter opp om oss og er involverte i bedriften.

Hanne er ny i firmaet og vi gleder oss stort til å kunne tilby sertifisert sykepleier med nye spennende behandlinger, som passer inn med våre egne. Maria fra firmaet Galderma (Restylane Norge) var med på lanseringsfesten. David fra reklamebyrået Rethink, har utformet det meste av vårt nye brand. Vi er så stolte over å kunne samarbeide med så dyktige folk.

Bloggere som Pilotfrue ble invitert og jeg har fått gleden av å bli kjent med hennes flotte mamma.

Bloggere har jeg blitt svært glade i og den første jeg samarbeidet med var/er Lene Alexandra. Mange år har gått og samarbeider på kryss og tvers består. Er man fornøyd, tar man vare på hverandre!

Jon Lundemoen og Sølvi Strifeldt har jeg samarbeidet med i mange år. Vi gleder oss til å holde kundekvelder i våre særdeles flotte lokaler fremover. Makeup er noe disse to kan. Jon er i tillegg stylist og har kledd opp mange til terningkast 6.

Hudlege Jon Langeland tok turen innom og jeg regner med de fleste har hørt om han. Hudspesialist nr.1 i Norge og holder til på Youngstorget.

Henning på Remove.no kom også på festen. Remove er helt RÅ på fjerning av uønsket tattoo/pmu og microblading. Med Norges dyreste laser som utstyr, har de kvalitet og erfaring på området.

Min fetter Preben Kløvfjell, fra Advokatfirmaet Tveter og Kløvfjell AS, var selvskreven gjest og hadde med seg kollegaer og venner for kvelden.

Min venninne, den annerkjente kunstneren Trudy Wiegand kom rett fra flyplassen og rakk festen heldigvis. Hun har et hjerte av gull i tillegg.

Om noen var stolt over bestemor, er det Lilja. Hun hadde malt et nydelig bilde og skrevet kort. Fineste jenta i familien ❤

Hilde fra firmaet Painpod stakk innom og jeg elsker den jenta. Painpod må dere sjekke opp på nettet og har dere problemer med nakke, rygg osv. kan dette være redningen din.

Ellers kom det over 100 personer innom på festen og hygget seg. Flere bilder og innlegg kommer.

Har noen bilder å sende meg, blir jeg utrolig glad.

Har så mange og takke, så et extra innlegg kommer i løpet av helgen.

Mail meg dem på [email protected]

Se ellers Instagram: invisibli.no (invisibli kurssenter) og snap: solsnap

Vår sykepleier Hanne har introduksjonstilbud på -20% i desember. Hun har allerede begynt å fylle listene da hun er svært populær, så ønsker du time før jul, må du være kjapp.

Mail henne på : [email protected] så svarer hun deg!

Hun tilbyr injeksjoner og den store snakkisen plasmapen. Skal selv teste ut før jul. Strammer opp slappe øyelokk, linjer i ansikt og på hals osv. Hun utfører også injeksjoner mot svette og sprengte blodårer på leggene.

En av de beste sykepleierne på sitt felt ❤

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg