hits

Bleke pigmentflekkene dine?

Det finnes et hav av produkter på markedet i dag som skal bleke og fjerne pigmentflekker.

Vår serie heter Ripar SPA Clear, og inneholder aktive ingredienser i kampen mot hyperpigmentering. I kombinasjon med Meso Vytal (nålebehandling), sluses produktene inn i «problemområdene» for å gi de aktive ingrediensene en extra boost.

Vi tilbyr to personer en spesialpris på åtte behandlinger, mot at vi får bruke bilder av resultater av områdene som behandles.

Produkter må i tillegg brukes hjemme for å kunne oppnå best mulig resultat.

Er du interessert, kan du maile post@solpmu.com for pris.

Pigmentflekker kan skyldes overdreven soling, hormoner, graviditet, samt visse medisiner, kombinert med bruk av lav eller ingen solbeskyttelse.

Arv og genetiske faktorer ser også ut til å ha betydning. Pigmentflekker av denne typen forsvinner som regel av seg selv etter noe tid, men kan bli permanente.

Vi har allerede mange fornøyde kunder av Ripar SPA serien og du finner den inne i vår webshop.

www.solpmu.com

Kun Tina skal jobbe med Ripar Clear i første omgang og har fått full opplæring. Sykepleier Eva har kurset alle jentene i teamet og vi har fått enorm pågang på behandlingen. Meso Vytal gir huden rikelig med fukt og glatter ut linjer og strammer opp huden.

Nå står Clear mot pigmentflekker i fokus og vi gleder oss til å se resultater på sikt. Er det noe jentene kan, er det hud og nåler.

Gjerne lik og del for å tipse andre, da mange sliter med pigmentflekker.

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design