Bleke pigmentflekkene dine?

Det finnes et hav av produkter på markedet i dag som skal bleke og fjerne pigmentflekker.

Vår serie heter Ripar SPA Clear, og inneholder aktive ingredienser i kampen mot hyperpigmentering. I kombinasjon med Meso Vytal (nålebehandling), sluses produktene inn i «problemområdene» for å gi de aktive ingrediensene en extra boost.

Vi tilbyr to personer en spesialpris på åtte behandlinger, mot at vi får bruke bilder av resultater av områdene som behandles.

Produkter må i tillegg brukes hjemme for å kunne oppnå best mulig resultat.

Er du interessert, kan du maile [email protected] for pris.

Pigmentflekker kan skyldes overdreven soling, hormoner, graviditet, samt visse medisiner, kombinert med bruk av lav eller ingen solbeskyttelse.

Arv og genetiske faktorer ser også ut til å ha betydning. Pigmentflekker av denne typen forsvinner som regel av seg selv etter noe tid, men kan bli permanente.

Vi har allerede mange fornøyde kunder av Ripar SPA serien og du finner den inne i vår webshop.

www.solpmu.com

Kun Tina skal jobbe med Ripar Clear i første omgang og har fått full opplæring. Sykepleier Eva har kurset alle jentene i teamet og vi har fått enorm pågang på behandlingen. Meso Vytal gir huden rikelig med fukt og glatter ut linjer og strammer opp huden.

Nå står Clear mot pigmentflekker i fokus og vi gleder oss til å se resultater på sikt. Er det noe jentene kan, er det hud og nåler.

Gjerne lik og del for å tipse andre, da mange sliter med pigmentflekker.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg