Er du en som ikke bader pga. brynene?

Dette er ikke nytt for meg, men jeg ble veldig overrasket første gangen jeg hørte det. En del jenter bader ikke om sommeren, fordi de er redde for at brynene skal forsvinne om de får vann på dem.

Mye fokus på bryn og jeg skjønner jenter OG gutter er opptatt av at de sitter på plass. MEN la ikke gleden av å dukke under vann gå ut over livskvaliteten. Jeg tror faktisk ikke noen andre enn deg, tenker over at de ikke sitter på plass, om de skulle forsvinne. Gled deg over sol, sommer, vann og svette.

Når det er sagt, er pmu en flott løsning.

Ønsker dere en fantastisk sommer 🔆🔆🔆

Ingen kommentarer

Skrevet av Tone Irén den 29.05.2017 kl.17:54

Jeg har så lyst å gjøre dette til høsten! Håper å få booket en time når ferien er over :D
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits