Workshop og foredrag!

Hvor gøy er det ikke å invitere inn til workshop for å dele kunnskap og ikke minst erfaringer med hverandre? SOL PMU's elever er en fantastisk gjeng som viser stor interesse for faget og som vi gjerne gjør noe ekstra for.

Cecilie Staude har jeg kjent i mange år. Endelig fikk jeg booket en av Norges mest attraktive kvinner, inn på foredrag i sosiale medier. Hun er et scoop for alle små som store bedrifter som ønsker lære mere om nettbruk og nettvett.

Vi har hatt to dager fulle av innput faglig som sosialt.

Like gamle og like aktive på alle plan. Har stor respekt for flotte Cecilie Staude som jeg anbefaler alle å benytte seg av til foredrag. Hun gir av seg selv og vi har fått igjen så det holder. En innholdsrik helg med max utbytte og fornøyde elever/samarbeidspartnere.

Takk til alle dere som har fulgt meg på snap: solsnap, instagram: solhegge

Sjekk www.ceciliestaude.no 👌

Én kommentar

Skrevet av Lene den 06.03.2016 kl.19:30

Følger deg på snap, ser ut som dere har det så gøy på jobb! :-) Har veldig lyst til å tatovere brynene selv, og spesielt etter jeg begynte å følge deg! Du er så flink!
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits