Resultat modellbryn dag 2.

Dette ble resultat av bryn dag 2 og første modell. Andrea blir stødigere og stødigere og gjør en god jobb så langt.

Denne modellen hadde gammel pmu fra før og vi fikset på fasongen. Når vi får modeller inn som har noe som skal rettes på, tar jeg meg av opptegningen. Vi vil at modellene skal føle seg trygge, selv om elevene øver seg.

Jeg er der for dere begge (elev og modell).

Vi er snart oppe i 1000 medlemmer på modellgruppa vår som ønsker stille som modell, noe vi er svært glade for. Vi plukker ut etter behov og etter antall elever på hva vi trenger, dette håper jeg dere har forståelse for. Det er mange om beinet, men vi har allede gledet mange og flere får sjansen etter hvert.

Allerede påbegynte modeller på kurs (hos oss) får sjansen til å få fullført det vi har startet på, til en pris av kr 1000,- pr gang ut august av Andrea. Det utføres i vårt lokale i professor dahlsgt.8b på Majorstua.

Mail vår bookingansvarlig Mariell på mail: post@solpmu.com

NB! Husk å merke mailen med "modellpris".

3 kommentarer

Skrevet av Ranveig Finnerud den 30.06.2015 kl.14:10

Hei. Er det slik at en betaler 1/2pris til de som har kommet lengre i utdannelsen sin i å legge bryn og eyliner ? I såfall er jeg interessert i dette også. Ranveig

Skrevet av Sol den 30.06.2015 kl.14:26

Ranveig Finnerud:

-25% hos oss fra september på ny behandling!

Skrevet av sentrumjenta den 30.06.2015 kl.16:25

Så fiint :D
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits