Feiltattoo av bryn. Før og etter!

I dag kom denne flotte damen for å få hjelp med form av bryn. De hadde fått en spesiell form fra annen klinikk, som ikke var helt naturlig.

Det var en del å ta tak i som dere ser. Muligens må jeg fjerne noe med salt&saline etter siste behandling.

I dag ble det ny form, samt dekk med hudfarge på enkelte områder. Alt med permanent makeup.

Minimum to behandlinger må til for at resultatet skal bli tilfredsstillende, men gjett om hun ble fornøyd i dag. Mirakelbehandling som vi sier, når resultatet blir så bra allerede etter en runde.

Når det gjelder resultatene fremover, kan vi ikke unnvære Balm Micro under noen omstendighet. Som kunde hos oss, vet dere vi har det beste markedet kan tilby av produkter.

DRAGONS BLOOD. Profesjonell bruk. 100% vegansk balsam (fri for animalske ingredienser.

Balm Micro gjør huden mere mottakelig og egnet for selve pigmenteringen. Den bidrar til å lukke porer, redusere rødhet og betennelse. Den inneholder Dragon’s blood. En organisk utviklet ingrediens som fremmer opprettelsen av kollagen, og som har gode antioksidanter og regenererende egenskaper.

Da vet dere at kvaliteten på resultatene heretter blir oppgradert. Alle våre kunder som har fått Balm Micro under behandlingen, ser tydelig forskjell.

Har du klinikk, studio og jobber med tattoo, pmu, microblading osv. kan maile om priser og info. Produktene kan brukes uansett brand du jobber med.

Mail: [email protected] 🙌

Har du fått behandlingen utført, kan du kjøpe etterbehandlingsprodukter i vår webshop: www.solpmu.com

Lik og del om du vil tipse andre om serien ❤

1 kommentar

Siste innlegg