Risiko ved skjønnhetsbehandling!

Hvor mange er klar over at ved enhver behandling, kan det være en risiko for at noe uønsket kan skje? Et resultat du ikke hadde regnet med og man gjør det på eget ansvar. Det være seg plastikkirurgi, botox, tannlege, restylane, frisør…..alt man gjør ved kropp og utseende.

I dette tilfellet fikk vi inn en kunde som pigmentet hadde sklidd ut i øyekroken, da hun hadde fått en eyeliner. Ikke alt lar seg rette opp, men dette blir «nesten» usynlig når fargen er healet. Mulig kommer hun tilbake for en justering til. Litt hevelse rett etter beh. men går raskt tilbake og husk bildet er zoomet max inn.

Uansett hvor dyktig den som utfører behandlingen på deg er, kan det skje, men heldigvis er det veldig skjeldent. Det er uansett viktig å oppsøke profesjonelle i faget.

Synes det er viktig å informere om og mange tenker ikke over det. Hud er hud og vi jobber med levende vev. Ingen er like.

I uke 8 reiser @anniken_solpmu og jeg til England for å lære interessante behandlinger og vi skal gjøre vårt beste for faget.

1 kommentar
    1. Det vil alltid være en risiko på mer eller mindre uansett hvilken behandling/operasjon man gjør med kroppen, om det skal være ansiktsløftning, eller tattovering, eller bare fjerne en utvekst som kanskje ikke er så heldig.. det er dessverre mange triste og vonde skjebner der ute som man ikke vet om hvor folk har ønsket seg noe og fått noe de absolutt ikke villa ha pga manglende kompetanse fra folk vi setter vår lit til, men i de fleste mange tilfeller så går det nok som regel bra.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg