C9 ble en god start!

Som dere kanskje husker, startet jeg på aloverakuren C9 som jeg hadde lest så mye bra omtale på. Sunn mat og regelmessige måltider ble en god start i en travel hverdag.

Her er Ann-Mari og jeg med fiber som vi blandet i soyamelk. Hun tok kuren sammen med meg.

Deilige middagsretter ble høydepunktet i “rensekuren” og jeg ble kjent med søtpotet, som jeg kun hadde smakt som råkost på et kurs i superfood en gang.

Jeg gikk til og med ned 2,5 kg under kuren, men etter å ha spist regelmessig og sunt, var det vel ingen overraskelse. De to første dagene var litt tunge, men de resterende dagene følte jeg meg full av energi.

Som hudterapeut er jeg bevisst på aloe veraens helende effekt utvortes. Følte meg derfor fristet til å drikke den som rensekur. Det ble avgjørende for hva jeg ønsket prøve, da jeg valgte C9.

Litt info: Aloe Vera planten er et vidunder av en plante, og så er den jo faktisk en grønnsak. Den Aloe Veraen som brukes i Forever (C9) er Aloe Vera Barbadensis Miller. Det finnes ca.400 arter av Aloe i verden, og alle har sine gode egenskaper. Men bare én sort har vært elsket av menneskeheten siden tidenes morgen: Aloe Barbadensis Miller.

Aloe Vera er en subtropisk plante som klarer å lagre mye vann. I plantens blader finnes en tyktflytende gelé som kan enten drikkes som et kosttilskudd, eller blandes med andre ingredienser til ulike hud- og hårpleieprodukter.

Litt fakta om Forever Livings Aloe Vera.

Man kan ikke lage et godt produkt av dårlige råvarer. Derfor startes det på bunnen og dyrkes Aloe vera på fruktbare åkrer med god vekstkraft.

All dyrking skjer økologisk og med vekselbruk for ikke utarme jorda. Alle planter begynner som rotskudd fra en moden plante.

Når planten er ca. tre år, blir de modne bladene skåret av for hånd og umiddelbart transportert videre for å renses.

Føler meg meget fristet til å fortsatt starte dagen med en ekte kaktusdrikk.

Min veileder Kristine og som jeg bestilte kuren av, ser dere på bildet. Bare å kontakte henne for info og pris. Hun svarer deg kjapt. Kuren funket….iallefall på meg og jeg fulgte den slavisk, noe man må.

Kuttet ut kaffe og alt snop. Fulgte rådene og leste heftet som lå ved. Mange nyttige tips til videre inspirasjon!

Kuren må være perfekt etter jul med mye mat, eller før, for å spise litt sunnere 🙂

Lykke til 😀

2 kommentarer
  1. Hei =)
   Jeg skal selv begynne på denne kuren i morgen 🙂 Er veldig spent på resultatet og hvordan dette blir å gå under selve kuren 🙂
   Lykke til videre 🙂

  2. Så bra at kuren fungerte på deg! Det er alltid kjekt å se solskinnshistorier fra c9-kuren! Jeg er selv Forever Living forhandler og elsker å lese om kurene folk tar! 🙂
   Lykke til videre! 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg