Modell på kurs i pmu?

Koser meg denne uken med de nye jentene på teamet. Andrea Eggen er helt fersk i faget, men jobber målbevisst og konsentrert. Resultatene lar ikke vente på seg. Neste uke er hun på plass i klinikken for behandlinger og ut september blir prisen -25% av ord. pris.

Ann Mari er tidligere elev av meg og vi finpusser på teknikker. Fra 31 august er hun ansatt i 100% stilling.

Andrea’s resultat og nå er arbeidet GØY! Detaljer skal på plass og alt går bedre fra dag til dag.

Flotte fyldige bryn utført av Ann Mari.

Modellisten er lang på våre behandlinger. En dag blir det kanskje din tur. Fra høsten starter vi opp med kurser igjen og vi annonserer flittig når vi trenger deg.

Som modell må du tenke på dette:

1. At det er elever som skal øve seg, for å få en god start.

2. Sol og extra lærere er alltid med på behandlingen og sjekker både opptegning, selve pigmenteringen og selvsagt resultat.

3. Når elever utfører behandlinger, må du kanskje tilbake for flere refill. Elever øver på dybde, flyt og jevnt trykk, samt teknikk i forhold til penn og utstyr/nåler.

4. Som modell må du møte opp alene. Elever skal få jobbe uforstyrret.

5. Vær forberedt på at dette tar tid. Sett av opp til 4 timer. De tar som regel kortere tid, but you never know 🙂

6. Møt opp til riktig tid. Det er ikke rom for store forsinkelser.

7. Velkommen til hyggelige og spente elever. Du må være tålmodig og avslappet som modell. Begge ønsker et bra resultat.

8. Er det noe du lurer på: kan være botox, restylane, sykdommer og andre caser, ta kontakt med oss for svar på om du kan være modell. Man kan aldri forspørre seg. Det kjipeste er å sende en modell hjem, da eleven mister en svært viktig del av undervisningen.

Håper du deler innlegget da jeg vet mange ønsker modellplass og lurer på hvordan det foregår.

  1. Har vært modell 3 gng, 2 gng på bryn og en gang på lepper, og har vært veldig fornøyd med hvordan dette blir gjennomført. Har følt meg trygg hele veien 🙂 Ann Mari var faktisk den eleven jeg satt modell for første gangen, gøy at hun nå blir ansatt! Lykke til Ann Mari 🙂

  2. Jeg er modellen på bildet og jeg er veldig fornøyd med denne jobben. Både Andrea som tatoverte meg i dag og hvordan Sol veileder og underviser!;-) Det merkes jo at brynene lages, men man får bedøvelse underveis og det er ingen problem å si i fra om ting; f.eks hvordan man ønsker å få brynene formet. Utrolig hyggelige og veldig dyktig gjeng!:-) ANBEFALES PÅ DET STERKESTE!! 😀

  3. Vært modell 2 ganger for bryn og flere skal det bli, det er utrolig moro og være med og se hvor flinke elvene er, og samholdet mellom oss modellene er også veldig bra.Noen jeg har kontakt med videre etter kurs også:)
   Resultatet blir jo bra men kan trenge flere refill da det er nybegynnere som gjør det, men det er helt ok for meg.
   Har alltid følt meg trygg på at de følges opp av Sol og Teamet.
   Anbefales på det sterkeste <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg