Kurs i korrigering av pmu.

Fredag og lørdag kuset jeg to flinke elever i korrigering av farge og form i pmu/permanentmakeup. Farger opptrer forskjellig i hud da vi jobber med levende vev og da gjelder det å kunne korrigere farger, slik at de blir tilnermet lik nornalen igjen. Her er Tina med en fornøyd brynmodell.

Tina har tatt flere kurser hos meg allerede og fått et godt grunnlag for å gi sine kunder det de ber om. Her i full konsentrasjon på en modell, under en brynkorrigering/feiltattoo.

Fra blågrå bryn til brune, er veien kort om man kan farger. Vi presiserer at modellene ikke er ferdig etter bare en behandling, men kan ta opp til flere før vi blir fornøyde. Det kommer helt an på hvordan farger og form ser ut.

Merethe Friborg var den andre av kursdeltakerne. Hun gjør virkelig sitt ytterste for å kurse seg opp for å bli flink, i et sterkt voksende fag. For hvert kurs, lærer man stadig mere og føler seg tryggere på hva man tilbyr.

Disse brynene var nesten sorte og kompakte i fargen. Etter 40 minutter under nålen hos Merethe ble de gyldent brune, men et til to refill gjenstår får de får sitt sluttresultat. Modellene våre blir kontaktet etter sommeren for nok en runde med jentene for påfyll. Når det gjelder Merethe er hun så fornøyd med resultatet at det bobler over 🙂

Arbeidsglede på kursene mine er noe som gjør både modeller og elever avslappet. Disse fant tonen, ingen tvil om det. Vi benytter oss også av Ripar Cover Makeup i påvente av småjusteringer av feiltattoo, som kanskje til syvende og sist må fjernes med laser. Tiden vil vise.

Vi fikk på dette kurset gleden av å jobbe med fire flotte modeller, som kontaktet oss for å få rettet opp i farge og fasong. Vi føler oss priviligerte som har tilliten og gleder oss til å se dere igjen til høsten.

Disse elevene har lært noen knep og teknikker, mange i bransjen ikke kan.

Har dere for sterk eller feil farge på bryn, eller en fasong dere ønsker gjøre noe med kan dere kontakte:

Tina Myhre på mob: +47 414 12 725

Merethe Friborg på mob: +47 922 44 898

Er det flere som ønsker korrigeringskurs i farge og form? Kontakt vår mann på kontoret: [email protected]

Her har han pakket varer til en kunde som venter på en spennende pakke fra vår webshop: www.solpmu.com

Vi selger kun varer av høy kvalitet 🙂 ta en titt!

Kunne du tenke deg å være modell på et korrigeringskurs, lik og del innlegget!

Siste innlegg