Norges hotteste makeupartist holder kurs :)

Det er ingen tvil om at festsesongen innhenter oss hvert øyeblikk, så det er på tide å tørke støv av paljettene og finne frem favoritt leppestiften!

4 desember klokken 19:00.inviterer vi til en førjulskveld full av inspirasjon i våre flotte lokaler i Pilestredet 75c på Bislet/Oslo. Her vil du få en detaljert gjennomgang av kvelds make-up trinn for trinn, kamuflering av enkle tatoveringer, hvordan fjerne blå ringer under øynene, kamuflere fødselsmerker, opplæring i hvordan du legger den perfekte konturen til ditt ansikt, hjelp til å sette sammen farger som passer perfekt til dine egne farger. Dette blir en kveld hvor du vil lære alle triksene som stjernene bruker før de trår ut på den røde løperen. Det vil bli mulighet for å kjøpe med seg spesialtilpassede make-up sett fra den Italienske make-up serien Ripar Cover Make-up. Her vil du lære alle triksene som får deg til å skinne året rundt!

Jon Lundemoen har jobbet med styling og make-up i både inn og utland, det er ikke få triks han har plukket med seg på sin vei. Til daglig reiser han landet rundt hvor han jobber med “bli ny”, motevisninger,stylingforedrag og stylistshow. Han jobber tett med flere forskjellige kjendiser, så han kan alle hemmelige triksene for å få optimal glød før de skal ut på forskjellige tilstelninger. Denne kvelden deler han alle triksene med dere!

Jeg vil også være til stede for å gi konsultasjoner til de som vurderer å ta permanent make-up.

Det vil bli trukket en vinner av de påmeldte, som vil få et gavekort på en fantastisk hudbehandling fra Meso Vytal (verdi 950,-)

Dette er den perfekte venninnekvelden før julekaoset setter inn for fullt. Det vil bli servert iskalde bobler, en lun og deilig julegløgg, og Villa perlesukker har spesialdesignet noen fantastiske søtsaker som er inspirert av den Italienske make-up serien.

Det er begrenset med plasser, så det er første dama til mølla prinsippet som gjelder 🙂

Pris pr person 1500,- for make-up kurs og servering.

Kontakt Jon på mail: [email protected]

Vi gleder oss til å høre fra DEG 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg