Homoparaden!

I dag var det tid for bytur med shopping på timeplanen! Jeg hadde ikke fått med meg at det var "Skeive-dager" i dag og havnet midt i homoparaden! Henning, Alex og Kristine i front…men sjekk folkehavet midt på Karl Johan 🙂

Fantastisk at det blir satt av dager for å markere enkeltes rettigheter, men synes det er utrolig at det må være nødvendig i 2010!! Vi burde være såpass opplyste at det skulle være en menneskerett å være "anderledes"! Hvem kjenner ikke/vet om noen som er "homofil/lesbisk" …noen i familien? …eller rett og slett en venn? Selv har jeg venner og bekjente som er slik. Forferdelig trist at man skal være nødt til å fortie sin egen identitet.

Er det nødvendig å sluke en halv agurk  som nonne for å markere? Jeg kan skjønne at folk blir provosert (om de er totalt motstander) …. er uenig i det som sto skrevet i VG i dag:

– Hvis noen føler seg provosert av paraden i dag, betyr det at vi har oppnådd noe. Det er viktig at vi provoserer slik at homofiles rettigheter blir satt på dagsordenen, sier homofile Mansour Saberi.

PS! Selv synes jeg det var komisk og måtte le for meg selv (morsom figur), men ikke alle er som meg. Tror ikke dette er riktig fokus!

Fikk tatt et bilde av denne divaen som også var avbildet i VG. Se art. og les omtalen av dagens parade HER

Ikke bare jeg som var ivrig fotograf 🙂 kan tenke meg det var varmt i solsteken i dag med skinnbukser. Heldigvis hadde han lufting bak 🙂

Hva tenker dere om paraden?

5 kommentarer
  1. Synes det er helt all-right med en slik parade. Fikk med meg gay-parade i Amsterdam en sommer jeg var der, helt fantastisk flott og kjempegøy å få oppleve:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg