hits

En fantastisk utvikling i bransjen!

Det er gøy når fornøyde kunder fra år tilbake viser meg før/etterbilder av arbeider jeg har utført. Disse brynene har vært «ønskebrynene» for svært mange av mine kunder og eieren er en stolt ambassadør for meg.

Utviklingen over år i form av pigmenter, nåler, utstyr osv. har vært enorm. Ikke minst har fasonger og teknikker vært en reise i seg selv. Dagens utøvere er svært heldige og kommer nærmest sagt til dekket bord.

Vi «pionerer» i bransjen (for min del snart 20 år) har opplevd det meste. Når det gjelder røde, grønne og generelt misfargede bryn, lepper og eyelinere kan jeg korrigeringsteknikker som kun kan tilegnes gjennom praksis og erfaring. Fortsatt korrigerer jeg fasonger og farger, men mindre og mindre. Jeg sender oftere for fjerning til laser, da man kan jobbe fra start og oppnå gode resultater, enn å reparere på «feilpigmenteringer».

Er svært glad i jobben min og gleder meg til våre kurser og ikke minst prøve overføre gleden ved faget til elevene. Mulighetene er store og vi tilbyr også behandlinger som areolapigmentering, scalptattoo og arrkorrigeringer, noe vi også underviser i. Kurs for 2019 kommer.

Henvendelser for kurs og utstyr: andreas@solpmu.com

Andreas er genuin. Han kan svare deg på det meste og ikke minst er han raskere enn lynet på utsendelse av varer. Vi kommer i løpet av okt/nov. med svært gode nyheter, så følg med!

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design