hits

Strålende rosa lepper 💕

Visste dere at farge kan pigmenteres/tatoveres inn i leppene og formes i tillegg?

Det er viktig at opptegning og utførelse gjøres naturlig og nøyaktig. Resultatet avhenger av hvem som utfører det, samt din egen hud.

Opptak av pigmenter varierer fra de forskjellige hudtyper. Noen tar farge sterkere, lysere, mørkere, varmere eller kaldere og slik er det med tradisjonell makeup også.

Om jeg skriver hvilke farger jeg bruker på kundene, er det ikke sikkert alle får samme resultat. Mange kommer med bilder av arbeider de har sett på nett, og ønsker seg nøyaktig samme farge.

Denne fargen heter Romantique og er en lekker lys rosa leppefarge. Gleder meg til å vise dere det ferdige resultat og Marie-Louise (bildet), jobber allerede for meg i klinikken, så det kommer bilder etter hvert. To refill gjenstår.

Hun er også treningsinstruktør og holder løpetimer (superpopulær) om noen kjenner henne igjen!

Når det gjelder pigmentering, skal man holde seg unna trening de første dager (må ikke svette). Marie-Louise hadde løpetime allerede dagen etter, så det blir spennende å se hvor mye av fargen hun beholder.

Hvem ønsker seg fargen romantique? 💋

Alle får nå tilbud om å kjøpe balm micro i våre klinikker for etterbehandling av lepper, bryn og eyelinere. Jobber du allerede med pmu/microblading, kan du også ta inn serien til din klinikk.

Mail andreas@solpmu.com for pris og info. Et must for alle som jobber i bransjen og vi ser allerede stor forskjell på resultatene.

Balmen beskytter, pleier og gjør pigmentene enda mere stabile, slik at holdbarheten på pigmentene blir lengre.

Gjerne lik og del 💕

2 kommentarer

Skrevet av Vivian den 11.08.2018 kl.17:09

Stilig, det ble veldig fint!

Skrevet av Isabell den 11.08.2018 kl.20:54

Ble fint 😄

Ha en fin kveld ❤🌸
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design