hits

Lager PMU arr i huden?

Tynne luftige nanostrå på plass. Kunden blør ikke i huden under behandlingen, ei heller etterlater det arr i huden. Fargen sitter i 3-5 år, men vi anbefaler alltid et refill i året, da fargen reduseres gradvis. Husk solfaktor hver dag som beskyttelse og fargen vil sitte mye bedre og lengre enn du tror 😍👌

Noen ønsker tettere med strå og du bestemmer selv. Husk bildet er max zoomet inn og du vil ikke kunne se stråene som på bildet. Ser og føles helt naturlig ut for kunden like etter behandlingen.

De aller fleste bruker litt makeup på brynene sine uansett og fasongen er superenkel og følge.

Lager pmu arr i huden? Alt kan skje om man ikke utfører behandlingen riktig, det være seg alle yrker hvor man jobber med nåler, kniver, lasere, alt man penetrerer huden med. Kan skje ved syrebehandlinger også. Riktig info når man undersøker behandlinger er viktig og vær ikke redd for å spørre og i tillegg er det noe som heter sunn fornuft. Hud er hud og enkelte reagerer forskjellig på behandlinger. Noen får lett arr etter sår, skrubbsår, munnsår osv. andre ikke.

Mye merkelig å lese på nett om dagene og skal man fronte behandlinger må man være ærlig og ikke bare mele sin egen kake! Tenker det snart ikke er en eneste behandling man tar, som ikke innebærer en liten form for risiko! Selv ved hudpleie, hårfarging, vippeextensions, ved påføring av vippeserum osv. (bare for å nevne eksempler) kan man få allergiske reaksjoner. Behandlinger som i utgangspunktet føles i kategorien som «ufarlige».

Og hva med maten vi spiser? En ting er det vi behandlere alltid må kunne og ikke minst informere om, men hva med alt vi påfører oss selv?

Ønsker dere alle en fin dag 😊 og husk sunn fornuft folkens!

Del gjerne innlegget og takk for at du leste det. 💕

Én kommentar

Skrevet av Joachim Hovland Vik den 07.02.2018 kl.07:17

Veldig bra og spennende innlegg
mange fine bilder
du skriver utrolig bra. fortsett med den gode jobben
Kan du vær så snill ta en tur innom bloggen min :)? Legge igjen en kommentar?
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design