hits

Lipfiller eller permanentmakeup?

Så tar vi for oss et tema som er aktuelt, nemlig korrigering av lepper.

Veldig mange kommer til oss, etter å ha fått justeringer i form av lipfiller. Det er mye enklere å komme til oss først, da vi korrigerer leppekant så godt det lar seg gjøre. Sykepleiere får en mye enklere jobb i etterkant med innsprøytninger «Restylane» og ikke minst blir behandlingene rimeligere på sikt.

Dette er lipliner utført av Tuva i samarbeide med meg. Tuva utfører flotte leppebehandlinger nå og jeg gleder meg over flotte resultater 💋

Bildet er tatt like etter behandling og kunden hadde kun bestilt lipliner. Vi anbefaler fullt leppefyll (farge på hele leppen) da resultatet blir enda mere naturlig.

NB! Fargen reduseres med 40-60% innen de ti første dager.

Følg oss på Instagram: @solpmu og fb: sol pmu

Vi poster daglig resultater. I februar skal vi kurses i noe nytt og spennende i England, så følg med.

Gjerne lik og del om du vil tipse ⭐⭐⭐⭐⭐

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design