Den ultimate hudrens!

Mange spør oss om hvilken rens vi bruker under behandling. Vi bruker kun Ripar Evergreen og de er IKKE testet på dyr ❤ OG de fjerner ALT av makeup og smuss gjennom dagen.

Viktig å rense med produkter som tilfører huden fuktighet og som er milde og gode for huden!

Rensemelken er unik i forbindelse med pmu/tattoo da hudens overflate er åpnet. Produktet gir INGEN negative reaksjoner! Vi ELSKER den. Den er perfekt til hjemmebruk og er min favoritt i badehyllen ❤❤❤❤

Jeg er også utdannet hudterapeut og anbefaler mine kunder kun det beste. Serien er Italiensk og profesjonell, utviklet av hudleger. Selges ikke i dagligvare eller parfymerier.

Kan også kjøpes i webshop: www.solpmu.com

Serien kan også bestilles inn til din salong.

Mail: andreas@solpmu.com

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits