Ny uke, nytt kurs i pmu!

Mye skjer hos oss i SOL PMU og vi har det travelt som aldri før. To uker på rad med grunnkurs og vi ønsker alle våre elever en god start. Dette er ey samarbeide mellom Sverige og Norge på lepper, da vi har Svenske Susanna på kurs hos oss.

I dag sto bryn på planen og vi har jobbet dypt konsentrert.

Denne uken er det modeller og elever hos SOL PMU. Vi setter stor pris på modeller og ikke minst ønsker vi fornøyde de blir fornøyde.

Resultat av arbeide på modell. Ønsker du kurs hos oss for å lære et sterkt voksende fag? Mail: andreas@solpmu.com for priser og info.

Ingen kommentarer

Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits