Vi tilbyr lærere i stjerneklasse!

Andrea gjør en god jobb som "fersk" i faget. Jeg følger henne tett opp. Bryn som er nesten ferdige, etter dag to på jobb med Sol sjøl, fine?

Ønsker du kurs? Mail andreas@solpmu.com Vi ønsker deg også velkommen som VG.elev.

Vi har allerede lang venteliste for neste år og jobber med logistikk for å planlegge best mulig. Vi ønsker yte MAX til deg som elev hos SOL PMU og leier i tillegg inn mine gode og dyktige kollegaer fra utlandet, slik at dere får et bredt spekter av teknikker og ikke minst får oppleve hva markedet kan tilføre dere. Jeg samarbeider med de beste.

Mvh Sol

Én kommentar

Skrevet av Malene den 11.08.2015 kl.17:50

Kjempe fine bryn!!

Koselig om du sjekker ut bloggen min og hvis du vil legge igjen en liten kommentar :)
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits