Amandas blogg om Usa!

amanda blogg 001

Amanda den lille datteren min på 17 år...minstejenta, flytter til Usa 4 august. Nå er vi i Oslo sammen for å kose oss litt før hun reiser. I tillegg har hun en del spennende prosjekter på gang før hun vender nesen over Atlanteren! Charlotte har kommet fra Kristiansand for å ta farvel med henne, og er hos oss i helgen. Charlotte har bodd i Mosjøen i flere år, og er Amandas venninne...kjempekoselig! Her følger hun med når Amanda blogger. Amanda skal blogge om året sitt i Usa slik at familie og venner kan følge med i hverdagen hennes :-) og de som har lyst og vurderer et slikt år som utvekslinstudent! Blir et interessant og spennende år for henne tror jeg. Har allerede fått god kontakt med de "nye" foreldrene hennes "over there".

Amandas blogg kan du følge her: http://www.amandaheggejensen.blogg.no Hun ønsker seg mange venner på bloggen sin, så add henne til deg :-)
4 kommentarer

Skrevet av MALIN den 01.08.2009 kl.19:02

pene dere er,kjempebra blogg =)

Skrevet av victoria jansen den 01.08.2009 kl.19:18

så spennende :D har tenkt på et år i USA selv!

Skrevet av Malene (a) komentere du ? do it back ! den 01.08.2009 kl.19:26

Spennende ja :D

Skrevet av eplemoos den 01.08.2009 kl.21:13

for en pen datter du har=)
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits