Pangåpning av arb.uke etter ferie!

Det startet med et brak, første uke på jobb etter ferie. Veldig sene kvelder med kunder, for å komme ajour. Denne kunden fikk nye bryn. Ikke enkelt å tegne selv hver dag. Stil og forn er vanskelig. Slik tegnet hun dem daglig. Før og etter pmu av bryn. Ser det ikke naturlig ut? Husk fargen resuseres med 40-60% innen ti dager og stråene jeg tatove...

Vondt å nappe bryn?

Ingen av mine kunder har noengang fått bedøvelse ved napp av bryn, men min yngste datter @amandaheggejensen MÅ ha.... søt da, men synes det er supervondt å nappe! #emla gjør livet enklere :) Synes du det er vondt å få nappet eller voxet brynene dine?

Før/etterresultat av napp og form av bryn!

Vinneren av brynkonkurransen stakk innom Ellipse Klinikken i dag for å få formet brynene sine før ferie til helgen:-) Vakre nydelige bryn fra naturens side! Resultatet... tenker mammaen din er lykkelig for at jeg ikke har nappet dem smale. Denne unge jenta har bryn mange nokmisunner henne. Tette og fyldige. Trengte bare å løfte dem litt,effekten...
Stikkord:
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits