hits

Vinnerne av Sol’s signaturpinsett

Vinnerne av Valentine-pinsetten (Sol’s signaturpinsett) er trukket. Gratulerer Solveig Amundsen og Kropp i balanse 💕Pinsetten kan ellers kjøpes i www.solpmu.com Ønsker du den inn til din klinikk for salg, mail: andreas@solpmu.com Fransk stål som nesten er uslitelig og med en fantastisk gripeevne, selv på usynlige tynne hårstrå. Fås...

Napp av bryn kan være nok :)

Datteren min er i Oslo nå for Bruno Mars konsert i Spektrum. Brynene hennes er fyldige og flotte, men trenger å formes litt. Det skal lite til for at de ser ryddigere ut. Ha en flott helg folkens :) Jeg skal sekv være med på konsert i kveld og gleder meg villt! :)

Vinneren av napp av bryn 2!

Brynvinner nr.2 av napping og forming av bryn, fikk ryddet opp i brynene sine før jeg tok ferie i dag :-) Dette er førbildet!Etter napp og form av bryn! Ryddige bryn har mye å si for et ansikt. I tillegg til å nappe, klippet jeg dem da stråene var litt lange!Fornøyd brynvinner :-) Hun hadde nappet dem litt feil fra før, og fikk noen tips av meg ...
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design