Mosjøen i frost!

Mosjøen i dag før jeg dro på jobb kl 10.30. Utsikt fra hvor jeg bor. Her kan dere se Vefsn Folkehøgskole "Toppen" på den lille halvøya til høyre på bildet, hvor de har spennende og populære linjer. Gikk på denne skolen selv da jeg var 16 år :-) HER kan dere lese om Toppen.Legg merke til frostrøyken på fjorden. Vakkert!

Vakkert besøk.

Denne vakre sommerfuglen kom flyvende inn og satte seg i vinduskarmen i stua. Den måtte ha hjelp for å komme i det fri igjen. Nydelig.

Anniken 25 år!

I kveld feiret vi Annikens 25 års dag! Mikael hadde laget Taco, og katten deres Oscar snek seg til en egen plass ved bordet! :-) Anniken, Ine, Mikael og Andreas!

Mosjøen/Bodø Glimt

I ettermiddag var jeg på fotballkamp for å se Mosjøen spille mot Bodø Glimt! Kjempespennende kamp, og ekstra spennende når sønnen min Andreas er med :-) Her kan dere lese omtalen i Helgeland Arbeiderblad: http://www.helgeland-arbeiderblad.no/sport/article4473987.ece Vi koste oss hele familien. Elsker slike fotballkamper hvor spenningen er stor.....

Mosjøen er en perle!

Utsikt fra Lydiabrygga, hvor vi (meg og Vibeke) koste oss med vafler og kaffe. I dag blåste det godt ved vannkanten i Sjøgata, men deilig og varmt som det har vært i flere uker nå :-)Skal du kjøpe ved? Denne reklamen lå på benken på Lydiabrygga, et hyggelig og nyttig tips!Vakkert med blomster, og rikelig utvalg i Sjøgata i sommer.........og arti...

Amanda & co!

Amandas tå er nyoperert. Hun reiser til Usa 4 august, og godt slikt er under kontroll. Usa er vel ikke det enkleste landet å få hjelp i :-)Mens Amanda ligger på sofaen med tåa høyt...maler Anniken og Andreas huset mitt! Godt med hjelp. Amanda har fått bestevennen sin Tobias på besøk. Her øver de litt musikk :-) Det er så hyggelig å høre på når d...

Fineste katten ...!! :-)

Siameseren Oscar er katten til Anniken ......Her koser vi oss i sola!....en mere elegant katterase skal du lenge lete etter! Vakker.

Familiekos!

Å samle ungene hjemme er det hyggeligste jeg gjør :-) Her griller vi og koser oss sammen! I dag var det Michael, Anniken, Amanda, Andreas og Ine som var tilstede.Andreas og Michael skal ut på kjøretur... :-)

Et glimt av Mosjøen "Sjøgato"

Hvor vakkert var det ikke i Sjøgata i går....www.sjøgata.no Koselig å vandre gjennom Sjøgata i går... dette fant jeg bak Cafe Umami. Are Kilværs kunstverk i bakgården. Cafe Umami har byens beste retter på menyen... nydelig mat! www.cafeumami.no Skal du kjøre forbi Mosjøen, bør du unne deg en stopp på Vikgården for en kaffetår og matbit! Spennend...

Utvekslingstudent?

I dag var jeg med Amanda og Sijla på informasjons møtet til YFU i Oslo. Tror jentene får et spennende og innholdsrikt skoleår i Usa. Amanda skal til Shorewood, og Silja til Miniapolis! De får noksett hverandre litt i løpet av skoleåret :-)Les om YFU på www.yfu.no

Kunst for øyet!

I Mosjøen holder tusen kunstner Are Kilvær til. Han malerbilder med sterke, klare farger som man rett og slett blir happy av. Og han selger bildene sine like raskt som han maler dem :-) Dette bildet heter "Vandreren". Sjekk web siden hans her: http://www.arekil.no/ipub/I tillegg driver han stedets desidert hyggeligste CafeUmami i Mosjø...

Mammas gutter :-)

Her har dere de kjekke sønnene mine Andreas og Alexander :-) bildet er tatt 17 mai...hvem fotografen er vet jeg ikke, da jeg kom over bildet inne på Nettby!

Grill fest i Kråkeveien!

Noe av familien samlet til grill fest hos meg i går! Må utnytte sommerens siste solstråler!

Amanda :-)

Mange bilder fra fossen, men dette var så fint!

Søstrene Hegge ved Laksfossen!

Ikke ofte jeg har søster på besøk, men veldig hyggelig når hun tar seg en tur!

Laksfossen :-)

Amanda og tante Marianne ser på at laksen hopperopp fossen! Fantastisk dag med middag og kaffe på restauranten. Flott søndagstur!
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits