Nytt kamera? Ja takk!!!!

Jeg er på utkikk etter nytt kamera og da jeg tok kaffe med Bettina og Amanda i Bogstadveien kom Espen også! Han er kamerat av Amanda og jobber med film som musikkvideo, reklame, tv etc. Mulig dette er for profft for meg, men samtidig er foto både jobb og hobby! Du kan filme med det også... ble fristet nå!Espen tester det ut for meg.........og Am...

Dette er den nye mobilen min :-)

I dag skjedde et skikkelig uhell... den gamle mobilen falt i vasken bokstavelig talt! Jeg fisket den opp, tørket av den og jammen fikk jeg den ikke i gang igjen...men det var alt. Den sa takk for seg i samme slengen med alt av viktige avtaler, tlfnr og lagrede meldinger fra personer jeg skulle kontakte etter sommerferien! Da vet dere grunnen og ...
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits