Hva betyr bryn for deg?

Alltid interessant å vite.Hva betyr bryn for deg?Gjør du noe med brynene dine daglig (former, farger, sminker) eller er du fornøyde med dem som de er?Dette er resultat med av pmu bryn som Carina Dahl fikk utført. To behandlinger gjenstår før de er helt ferdige.

Anniken gjør suksess med pmu!

Denne uka har vi hatt dyktige Anniken ved vår avd. i Pilestredet 75c. Vi gleder oss over enorm pågang på Annikens behandlinger og ikke minst resultater. Hun er daglig leder for SOL PMU's avd. i Mosjøen og har kunder fra #trondheim #steinkjer #stjørdal #bodø og omegn.Følg @anniken_solpmu på Instagram og se vakre arbeider og fornøyde kunder. ...

Stolt av yrket som pmu-artist/linergist!

Pmu av lepper er fantastisk flott og stadig flere bestiller time ❤ Jeg holder videregående kurser for de som allerede jobber med lepper og det er stadig noe å lære. Gleder meg over alt det fantastiske som skjer i bransjen og ikke minst det høye nivået. Stolt av yrket!!

Pmu av lepper er snart FØRSTEØNSKET ❤

Pmu av lepper har økt STERKT blant behandlingene våre. Jeg er selv glad i å utføre behandlingen og kundene fornøyde. Forrige uke fikk vår sist ansatte nye lepper av meg. Bildet er tatt like etter behandling. Jeg former og farger hele leppene slik at de blir jevne i kontur. Mange har ujevne leppekant etter munnsår og med pmu kan man fylle ut.

Tatovert eyeliner har sklidd ut!

Vi opplever stadig kunder med eyelinere som har sklidd ut i huden (ikke utført hos oss). Feil teknikk er i de fleste tilfeller grunnen og enkelte kan få dette fjernet med laser, men vet ikke om noen i Norge pr. i dag som utfører dette. Vi har derimot en fantastisk serie fra Ripar Cover som dekker det meste og i dette tilfellet en covermakeup for...

Vakre bryn? Sjekk bare her 👌

Vakre bryn er en glede, ikke bare for kundene men også for meg. Jeg legger min sjel i hvert eneste arbeide og synes det er hyggelig med fornøyde kunder. De nye nanonålene og ikke minst våre vakre pigmenter, har ikke latt vente på jevne fine resultater. Se www.solpmu.no for priser og info.
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits