To stk. refill av bryn :)

Første refill av bryn .... Nok et refill av bryn i dag. Begge ønsket dem litt fyldigere og mørkere og jeg var enig :) Ønsker dere følge meg på instagram, heter jeg solhegge ;)

Mørke pigmenterte bryn?

Noen ønsker ekstra mørke bryn og kan godt passe det ... MEN man må aldri glemme at pmu ikke erstatter tradisjonell makeup, men heller forsterker og korrigerer naturens egne farger. Som jeg pleier å si: man skal kunne sitte ute i båten på fjorden og fiske, uten å se jålete og spjåkete ut. Alt til sin tid :)

Sophia Wilborn ble døpt i dag!

I dag ble lille vakre Sophia Wilborn døpt i Asker kirke. Veldig hyggelig å kunne ta del i en nydelig begivenhet og rørende. Har vært en flott dag. Vi setter STOR pris på dere.

Ida Wulff mm... ;)

Det har vært en travel uke, men det er det som gir meg arbeidsglede og energi. Har begynt med lørdagsåpent og Ida Wulff besøkte klinikken min for pmu mm. Sjekk bloggen hennes i kveld for oppdatering. Slik så brynet hennes ut etter kun en behandling og jeg er imponert over hvor godt fargen sitter. Hun fikk første behandling i februar og har si...

Datteren fikk tatovert fyldigere bryn!

Bildet taler for seg og en fornøyd Anniken fikk mørkere og fyldigere bryn i kveld :)

New shape, new style :)

Kunden hadde pmu fra annen terapeut og ønsket ny stil av meg i dag. Resultat ser du over :)

Anniken på klinikken :)

Denne uken er datteren min Anniken på klinikken i Oslo for å hjelpe til. Stor pågang og to nye jenter under opplæring, noe som trengs da det er mye som skal ivaretas. Kaffepause må til og sol i Oslo betyr at hagemøbler må ut i go'været og vi får luftet oss litt :) Anniken driver avd. Mosjøen til daglig og bor du i nord og ønsker time, kan du ...
Stikkord:

Elixir er for ALLE

I dag kom antioxidantpadsene på plass i badehylla. De skal brukes etter rens. Kan brukes morgen og kveld og er en aktiv toner med antioksidanter (beskytter mot frie radikaler)og citrus ekstrakt som virker rengjørende :-)I tillegg 10% padsene, så nå er hudpleien min komplett ;)

Eyeliner med liten vipp :)

Resultat fra i dag :)

Fyldige røde lepper?

Disse ble pigmenterte i dag i fargen ruby red! Love it ;) Resultat etter første behandling.

Ny ansatt på plass!

Trygghet i faget gir arbeidsglede. I disse tider tester jeg ut og lærer opp nok en jente som begynner litt etter litt hos meg. Elsker å se gleden ved å mestre pigmenteringen og nye teknikker enn det de vanligvis er vant til.

Lære tatovere bryn på kurs?

Vi har hatt en intensiv uke med å lære grunnleggende pigmentering av lepper, eyelinere og bryn. Elever fra Norge, Sverige og Danmark har jobbet intensivt for å lære mest mulig av grunnleggende teknikker. Ønsker du kurs? Mail: sol@solpmu.com

Fargeløse lepper?

Bildet taler for seg selv og en fornøyd kunde etter første behandling. Ytterligere to refill gjenstår og innlegg kommer med tilsvarende sluttresultat!

Restylane og blåflekker!

Vi får ofte inn kunder som ønsker vi skal hjelpe med å dekke blåflekker ved restylane, botox eller andre kirurgiske inngrep. Ripar cover makeup gir våre kunder perfekt dekk og en enklere hverdag. Se www.riparnordic.com for ytterligere info.

Eyelinertattoo av elever!

En tynn liner i øvre vippekant ble lagt av vår danske elev Nabila i dag. Superlekkert :)

Lepper tatovert på kurs!

Disse leppene ble "litt" forstørret og formet av elever på kurs i dag. Alltid spennende med lepperesultater, hvor elevene virkelig får jobbet med teknikker!

Dansk elev på kurs!

Vi har nye modeller og modeller for refill denne uken hvor vi holdet grunnkurs i permanent makeup! Her er resultat etter første refill og modellen er superfornøyd! Nabila kommer helt fra København for å lære mine teknikker og skal på sikt holde kurser for SOL pmu i Danmark! Kjempespennende da vi jobber hardt for gode resultater. Nabila fik...

Lepperefill etter 8 år!

Ja dere leste riktig. Kunde jeg hadde for 8 år siden, da kun lipliner var vanlig. Nå ønsket hun permanent makeup av hele munnen. Resultatet ser dere på bildet under! Jeg lagde leppene litt mykere og fyldigere. Nice :) ....litt av ungdommen tilbake.

Flutuen inntok klinikken!

Anne Rigmor er av mine beste venner. I morges hentet hun meg, dro meg med for å handle frokost, før hun kastet seg rundt på kjøkkenet mitt på klinikken. Frukt, grønt og grove rundstykker satte standarden for resten av dagen. Flinke Lone gav Anne en nydelig behandling med meso vytal. Anne som også er dyktig med fotsoneterapi, gav Lone en topp fot...

Lene Alexandra fikk litt fyldigere bryn :)

Lene Alexandra tok vårpussen av brynene hos meg i dag. Alltid hyggelig når hun kommer og neste gang blir det kaffe også! Her sitter hun og jobber blandt mine nylig ankommede varer fra Italia :) Koselig bilde!

Bryn ble fyldigere på 1,2,3 :)

Denne flotte jenta hadde vært uheldig med pmu og ønsket jeg skulle fikse dem. Før/etter resultat og denne gangen kunne jeg hjelpe. Ikke alle jeg sier ja til da noe er for utfordrende og jeg sender videre for vurdering av laser.

Synes du dette er pent? .....

My work. Liker du resultatet, trykk liker. En del har enda fordommer og tror permanent makeup kun utføres som sorte kompakte streker. Hva vet du om pmu?

Work of today!

Dagens resultat og gleder meg over en jobb som gir meg mye glede!

Modellepper?

Fargen ser sterk ut like etter behandling, men blir dus og naturlig innen ti dager, da 40-60% av fargen reduseres! Love my work når det gjelder lepper :)
Stikkord:

Sjekk forandringen :)

Et av arbeidene mine med brynpigmentering i dag.
Stikkord:

Mangler du hår på bryn? Sjekk dette.

Denne kunden ønsket å korrigere overnappede bryn. Resultet etter kun en behandling på det nederste bildet. Hun skal ha ytterligere to behandlinger før det endelige resultatet er på plass.

Feiltattoo? Kan av og til fikses.

Bildene er tatt like før og etter behandling og taler for seg selv. Hun skal til ytterligere to refill og fargen reduseres med 40-60% innen ti dager!

Ønsker du jobb hos oss?

Vi søker en linergist for vår klinikk i Oslo. Pågangen av behandlinger er stor og vi kan tilby deg et spennende miljø med god oppfølging i faget. Send en mail til: sol@solpmu.com Håper høre fra nettopp deg :)

Meso Vytal-kurs! Endelig :)

Denne helgen har vært intensiv og vi er 7 godkjente Meso Vytal behandler som kan jobbe med 18 tynne nåler for å tilføre huden fukt og spenst, noe som tilsier at vi gir huden en boost til hudforbedring over tid. 14 personer har denne helgen fått utført behandlingen og alle var strålende fornøyde over hva de fikk kjenne og ikke minst se. Vi hadde ...

Gratulerer med A

Gratulerer med A i naturfag Amanda mi :) Jeg sier nå som så at du er dyktig og pliktoppfyllende og har alltid vært det! Superstolt over minstekenta mi og vet du jobber hardt for alt du gjør! Klem fra mamma :)

Storbesøk fra Tyskland :)

Anniken kom til Oslo for å ta kurs i meso vytal i morgen, men kastet seg rundt med å pigmentere bryn da vi har sykdom på jobb. En lykkelig kunde som kom reisende helt fra Bergen fikk heldigvis utført jobben likevel. Siden kursholderen kommer fra Tyskland i morgen må alt være 100% på stell. Klinikken er vakker og ren fra før, men det skader ikke ...

Kloke ord til deg!

Dyktig linergist i nord-norge!

Ingenting er bedre enn å registrere at vi har bra samarbeidspartnere i hele landet. I Mosjøen holder datteren min Anniken til og har hatt en raskt stigende kurve fra oktober. Nå pigmenterer hun stråbryn med stø hånd, noe vi gleder oss over å se. Det er kun trening, trening og atter trening som skal til for å bli en god linergist. I tillegg må ma...

En dag i klinikk!

I dag hadde vi Jannicke Nygaard fra Aud's hudpleie i Kristiansand hos oss. Alle elever får være en dag i klinikken for å trene ekstra om de ønsker det. I dag sto eyeliner og bryn på menyen. Resultatet ser dere på vår vakre modell til venstre. Anette stiller alltid opp for oss og er suverent rolig. Rett og slett gull verdt for våre elever! Set...

Ny med bryntattoo?

Denne kunden fikk permanent makeup/pmu av brynene sine i dag. Blir kundene fornøyde, er det ingenting som er bedre enn det :)

Bettina booker modeller!

Bettina er i full gang med å booke inn nye modeller for grunnkurs i pmu. Modeller som har vært på siste kurs og tidligere prioriteres. Vi gleder oss til å ta imot nye elever og fantastisk flotte modeller som stiller opp. Førstkommende helg skal vi også ha kurs i meso vytal og får kursholder fra Tyskland. Følg med :) Behandlingen er suveren!

Nye bryn på menyen?

....det fikk denne kunden i dag. Det er deilig å være på jobb igjen etter en rolig og flott påske.

Pollenallergi?

Det er kanskje tidlig, men jeg merker den allerede. Har fått rennende øyne, kløe og er tett. Når allergimedisinen funker er det bra, men startet på en hvor alle bivirkningene slo til. Nå fikk jeg et nytt merke av Kristine i kveld og spent på morgendagen. Lenge siden jeg har reagert og nesten trodd jeg hadde vokst det av meg :) Har du pollenaller...

Lene Alexandra dro meg ut av senga :)

Ja dere leste riktig. Har hatt verdens lateste påske og trengte det. Lå derfor enda i senga da jeg ble invitert med på tur rundt Sognsvann av Lene Alexandra. Takket ja tvert da kroppen trengte røre litt på seg og angret ikke et sekund :) Vi hadde det kjempekoselig og masse nyttig å snakke om. Lene er spennende og Sognsvann er virkelig stedet for...
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits