Fiskelykken er i boks :-)

Svigersønnen min Christian fikk en flott torsk forrige uke, men det var ikke bare det han fikk på kroken.....Kleklype og pølsebiter gjorde susen :-)Krabbefiske fra flytebrygga var morsomt. Krabbene var temmelig glupske og bet på det som var :-)Her koser den seg med en pølsebit :-) Får noen denne krabben i krabbeteinen noengang, har den kanskje e...
Stikkord:

Livets lykke!

Ferien i år har vært MYE regn og lite sol! Dagene med sol ble iallefall godt ivaretatt :-) Martini og isbiter er en av mine favoritter!Nystekte boller er en annen favoritt. 1-2-3 bollene fra "Møllerens" enkle melposer er desidert den beste varianten. Jeg klarer ikke bake dem så deilige og luftige med mine beste oppskrifter jeg har fått...
Stikkord:

Jeg elsker min nye Nokia E72

Regnværet i nord har gjort meg litt kunstnerisk kreativ på min nye Nokia E72. Leker med farger og ikke minst med de nye innstillingene. Jeg er ingen kløpper med nye mobiler, men dette var morro :-)Får lyst til å male nå... kanskje min nye hobby?
Stikkord:

Hva hjertet mitt begjærer!!

Vakre fjell er motiv jeg ikke klarer la være å fotografere....og Lofotfjellene spesielt!Her speiler de seg i sjøen...Fjell i solnedgang.Vakkert? Savner Lofoten allerede. I juli er vi tilbake for ferie i flere uker :-)

Naturlig snøbar er INne!

Vi var uten vann i en uke på Rsivær i påskeferien. Vi kokte vann til kaffe, te, oppvask, husvask, kroppsvask....you name it! Det gikk med noen meter med snø kan man si! Håret mitt fikk en fantastisk look etter ca 5 dager og jeg trengte ikke stylingprodukter! Har hørt at de nesten ikke vasker håret i Hollywood, så jeg regner med jeg var helt i tr...

Isprinsessen!

Her sitter jeg godt inntil veggen på kaia vår i Risvær og nyter sola. Det var litt vind, så Henning måket en deilig levegg av snø rundt sitteplassen :-)Her er mannen i aksjon...vi måtte tilogmed grave oss inn ytterdøra da vi kom frem fredag 26 mars! Vi skal ta med ski til neste vinter! Ikke store øya, så her gjelder det å holde seg litt i form. ...

På vei inn i eventyret!

Lofoten fredag 26 mars! Vi kjører fra Evenes og til Digermulen for å handle. Dette er fra Tjeldsundet...vakkert hva?Påsken var sol, sol, sol og atter sol...og for det meste blikkstille hav! Frisk sjøluft er det beste jeg vet! Man setter mere pris på det når man reiser fra Oslo og til nord for å slappe av! Blir litt bortskjemt når man bor i et sl...

17.sep.2009

Risvær i Lofoten er fantastisk...der har vi brygge og feriehus og reiser dit for siste gang i år ioktober! Dette er et skikkelig fristed for stress og mas. Lyst på en ferie på Risvær kan du kontakte Risvær Brygger! På web siden ser du det røde huset vårt på holmen til høyre :-)

Kvalitetstid :-)

Himmel og Hav!

Hva sier man om dette?

Er dette virkelig i Norge?

To vakre kritthvite sandstrender utenfor Risvær i Lofoten. Den ene på Risvær fyr. Nydelig hvit sandbunn hvor vi så krabber av flott størrelse og fisk :-) morsomt!

Kaia er stedet :-)

Henning har kjøpt en henge stol, så her henger jeg i heisekrana på kaia...og koser meg med Donald Duck. Venter bare på at kokken skal bli ferdig med vaflene han har lovet meg :-) dette er livet. Har kost meg på kaia vår i solskinn hver eneste dag i denne uka! Bedre kan man ikke ha det.

Hjemtur i natten :-)

Torsdag ble Henning og jeg invitert på en bedre middag i andre enden av Risvær...vi rodde dit, og dette er bilder fra hjemturen!Satt bare å beundret lyset ... som et maleri! Risvær er vakker morgen som kveld. Må oppleves!!

Utsikt fra stua vår i risvær!

Vakkert er bare et ord for dette :-) Fargene i Lofoten er helt fantastiske.
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits