Ipad og Mossa ;)

Har tatt meg helt fri i dag og nyter kaffe og nyheter. Ipaden har jeg ikke brukt så alt for mye enda, men nå går det bedre. Var utenfor slottet og hilste på kongefamilien i går jeg også, som mange andre ;) Så Mette Marit, men skjønte ikke helt hvem hun var, da lua gav meg en følelse av "Mossa" på lang avstand. Mye tøffere på ipad og sporty! ;)

Maya Vik designer for Dovre klær! :-)

Den digge bassisten til Chris Lee, Maya Vik,har laget egne varianter av Dovre-klær!Denne uken auksjoneres/loddes Mayas klær ut, sjekk ut klærne herog DUkanvirkelig gjøre et scoop!!HER kan du se Maya pryde forsiden på Cosmopolitan!Kreativ og spennende dame!!

Kule sko...et scoop :-)

Blir alltid fristet når jeg ser noe kult i butikkene...i dag var det disse kule skoene jeg kjøpte på impuls :-) Kan ikke si jeg angrer et sekund. Skoene får du kjøpt hos Grensen skotøymagasin. Mine første røde sko...ikke et sekund for tidlig!

Ny kåpe? :-)

Nå blir det en uke uten blogginnlegg fra meg .....God helg fra meg, med et bilde av den nye kåpa mi. Det er bare å svinge innom MANGO og kikke! Stort utvalg av lekre kåper og jakker. Kjøpte likegodt 2 stk på onsdag! Den andre er hakket finere, men denne er varm og god på kalde dager, deilig strikkekrage som man kan kneppe til om halsen, en rikti...

Er du ineteressret i Babyklær/Utstyr?

I dag hadde jeg en deilig lunsj med min venninne og samarbeidspartner Therese. Hun er en jente med mange jern i ilden...noe jeg liker! I dag hadde hun med seg yngste datteren sin Thuva....som satt i vognen med designer solbriller og i en sovepose lik den stjernene i Hollywood bruker, snakk om hjerteknuser :-) ! Therese står bak nettbutikken Koko...

Ladies & Gentlemen

En bekjent av meg, Jamita Larsen har startet nettsalg av moteklær!Sjekk ut disse lekre plaggene på: http://www.ladiesgentleman.no/Lykke til Jamita :-)
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits