Se katten spiller kort :-)

Oscar er med på ALT vi gjør...her følger han med på når vi spiller Plump. Juletre og pynt ble også nøye undersøkt :-)

Oslo/Berlin i desember! Ser du forskjellen?

Har brukt søndagen i dag til å shoppe julegaver og pakke dem lekkert inn :-) En deilig tid. Vi koste oss skikkelig og avrundet med en kaffe på cafe! Må si det var litt stusselig å gå gjennom slottsparken på hjemveien i "nesten" totalt mørke...ikke mye som minner meg om jul der i gården nei! Oslo er ikke mye jul for å si det slik, om ma...

I LOVE julegater!

På vei hjem fra jobb på Ellipseklinikken, hopper jeg alltid av T-banen på Majorstuen og går ned Bogstadveien på hjemveien! I går var det pyntet til jul og jeg elsker julepyntede gater med juletrelys! Denne hvite julenissen så jeg i vinduet på et Parfymeri på vei ned Bogstadveien... i fjor tror jeg ikke jeg så en eneste nisse i et eneste utstilli...
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits