Bildekunst?

Søsteren min Marianne tar bilder og leker seg med motiv og tekst. Nå har jeg bestilt opp til klinikken min og kundene skal få kose seg med positive ord og lekker fotokunst. Hun selger bilder og du kan bestille av henne du også :-) Dette bildet er av bekken bak huset hvor hun bor. Det gjelder se de små vakre øyeblikk i livet, det farger tilværels...

Søsteren min tar gode bilder...sjekk ut!!

Søsteren min Marianne er hobbyfotograf. Forleden var hun på sitt første "grunnkurs" i foto i Tromsø og i går tok hun dette bildet av Nordlyset. Fantastisk vakkert :-) Sjekk Mariannes blogg HER og se mange andre flotte bilder. Dere vil også finne mye annet rart som du får vann i munnen av :-)

Henningsvær er en perle!

Broen over til Henningsvær. Dette bildet er tatt fra balkongen til "Heimgårdsbrygga" som drives av tanten min Hanna Krogh! Heimgårdsbrygga inneholder utrolig mye gammelt og er absolutt verdt et besøk. Her får du kjøpt alt fra skikkelig heimtova "Lofotvotter" til torskesmykker i sølv og kunst! Brygga er et lite museum i seg se...
Stikkord:
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits