Mitt skjønnhetsideal i tenårene :-)

Jane Seymour var den vakreste dama jeg visste om da jeg var tenåring. Mitt skjønnhetsideal, et skikkelig idol. Elsket filmene hun var med og syntes hun var en dyktig skuespillerinne. Årene går og man eldes med stil, noe Jane Seymour også gjør med sine 57 år. Klikk på Jane Seymours webside og se på de vakre bildene av henne som ung. Alle...

Sjekk denne sterke dokumentaren om Ida!

Se filmen om kreftsykeIda og tenk på hvor heldige vi er som er friske og har hverandre. Har selv mistet en i kreft og man lever på en måte litt sterkere videre og vet å ta vare på morgendagen! PS! Kan noen vise meg hvordan man laster opp et filmklipp eller en video på blogg? Kan bare linke dessverre :-)

Anbefaler Nokasfilmen!

Å våkne opp for å se film på kino kl 09.00 om morgenener ikke hverdagskost, spesielt ikke når den skal sees sammen med pressen. Tok med meg fotograf Marie L. Johansen for å se den meget omdiskuterte filmen om Nokasranet! Her står vi forventningsfulle utenfor Filmens Hus i Dronningensgt. 16. Morten Håland (spiller tvillingbroren til Erik Hålan...
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits