Sommerfest hos Elden ☀

Jeg var så heldig å bli invitert til Eldens store sommerfest. Vertskapet er rause og ikke minst gjestfrie. Mange av mine venner var også der, så da kunne kvelden ikke bli annet enn vellykket. Deilig å kjenne lattermusklene leve til og med dagen derpå! Erna Solberg var til stede og en "Ernaselfie" er vel et must! Avslappet, hyggelig, bl...

Godt Nyttår folkens :-)

Festpyntet bord .... kokken var upåklagelig!Fotografen var ikke helt med i øyeblikket! Raketter fra St.Hanshaugen i det de eksploderer :-)Godt Nyttår folkens :-) La det nye året ramme oss hardt med hell og lykke og fred på jord!!
Profilbilde

Norges største "Permanent Makeup/Tatoveringsblogg" og litt for deg som er interessert i helse & skjønnhet, kosmetisk hudpleie, musikk, feriereiser og nyttige tips!

Avanserte hudbehandlinger lar jeg spesialtister svare på, og låner ut bloggen til "Profesjonelle Gjestebloggere"

NB! Blogg fra behandlinger i klinikker blir ikke publisert uten tillatelse fra modell/klient!

Etter å ha jobbet freelance i 13 år med pmu på heltid over hele Norge, startet jeg i 2011 opp med egen klinikk i Oslo, like ved Bogstadveien, samt en avd. i Mosjøen. Her tar jeg imot kunder, samt underviser nye elever i et sterkt økende fag.

Pmu har kommet for å bli, ingen tvil om det. Jeg elsker virkelig jobben min og håper leserne blir inspirert over å se resultater.

Med vennlig hilsen Solvår Hegge Hudterapeut/Linergist/Kursansvarlig

+ Venneforespørsel
+ Kontakt
Design og koding av
Silje Lien Design
hits